به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا درویشنژاد صبح یکشنبه در مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان که در مجتمع ابن سینا شهر همدان برگزارشد، عنوان کرد: هنر جریانی برای نگاه بلند و رسیدن به کمال است.
وی بابیان اینکه هنر جریانی برای نگاه بلند و رسیدن به کمال و تئاتر یکی از مسیرهایی است که رسیدن به کمال را هموار می کند، گفت: اگر نگاه ما بلند باشد آسمان با همه ارتفاعش به بلندای زمین نمیرسد.
درویش نژاد با بیان اینکه نگاه بلند نیازی به توجه فیزیکی آسمان ندارد بلکه نگاه که بلند باشد زمین بلند ترین جای هستی است، گفت: تئاتر این مسیر را فراهم می کند.
وی با بیان اینکه تئاتر کودک و نوجوان پایه خلاقیت برای رسیدن به کمال است، گفت: اگر نگاهمان بلند باشد زمین هم ماورا است و اگر چشممان به افق باشد در شب هم می شود خورشید را دید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه تئاتر کودک پایه کمال است، آن را سراسر خلاقیت و ابتکار دانست و افزود: کودک پر از شفافیت است و با همین شفافیت مسیر را به سوی خوبیها میبرد.
درویش نژاد اضافه کرد: از هنرمندان کشورهای خارجی درخواست میکنم همدان را که شهر مهربانیهاست به مردم معرفی کنند.
نظر شما