به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشکده امپریال لندن در مطالعه ای به بررسی ۷.۶۵ میلیون مرگ در انگلستان بین سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۶ پرداختند.
محققان دریافتند اختلاف طول عمر بین این دو قشر در جامعه انگلستان از ۶.۱ سال در سال ۲۰۰۱ به ۷.۹ سال در سال ۲۰۱۶ برای زنان و از ۹.۰ سال به ۹.۷ سال برای مردان افزایش یافته است.
طبق گزارش محققان، میزان طول عمر زنان در محروم ترین جوامع انگلستان در سال ۲۰۱۶، ۷۸.۸ سال بوده درحالیکه این رقم در مرفه ترین گروه ها ۸۶.۷ سال بوده است. در مورد مردان، طول عمر فقیرترین قشر ۷۴.۰ سال و طول عمر ثروتمندترین ۸۳.۸ سال بوده است.
بزرگ ترین عامل اختلاف طول عمر مربوط به مرگ کودکان زیر ۵ سال و عمدتا مگر نوزادان، و همچنین بیماری های تنفسی، بیماری قلبی، سرطان های ریه و دستگاه گوارش و زوال عقل در بین افراد مسن است.
«مجید عزتی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده امپریال لندن، در این باره می گوید: «برخی از فاکتورها از جمله درآمد کاری بدون افزایش، افزایش قیمت مواد خوراکی سالم، کاهش بودجه سلامت و تشخیص دیرهنگام بیماری ها منجر به مرگ زودتر در افراد فقیر می شود.»
عزتی در ادامه اذعان می کند: «این مطالعه نشان می دهد مردم فقیر در انگلستان به دلیل بیماری های که می توانند قابل پیشگیری و درمان باشند، می میرند.»
نظر شما