پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

ستاد نانو خبر داد:

صادرات ماهانه ۱۴ هزار جفت جوراب نانویی به کشورهای همسایه

صادرات ماهانه ۱۴ هزار جفت جوراب نانویی به کشورهای همسایه

یک شرکت ایرانی طی شش ماه گذشته موفق به صادرات ماهانه ۱۴ هزار جفت جوراب نانویی به کشورهای پاکستان و آذربایجان شده‌است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یک شرکت ایرانی تولید کننده جوراب نانو پس از موفقیت در صادرات محصولات خود به پاکستان، اخیراٌ صادرات به کشور آذربایجان را نیز آغاز کرده، به‌طوری که در حال حاضر ماهانه ۲ هزار جفت از این محصولات به آذربایجان صادر می‌شود. 

غلامرضا خطیبی منفرد، مدیرعامل این شرکت گفت: در ابتدا ما تنها روی فروش در بازار داخل متمرکز بودیم، اما اوایل سال جاری یکی از توزیع‌کنندگان محصولات ما، نمونه‌هایی از جوراب‌های نانویی را در بازارچه‌های مرزی در منطقه‌ای میان ایران و پاکستان به فروش رساند که بعد از مصرف این جوراب‌ها در کشور پاکستان، تقاضای جدی‌تری برای این محصولات در این کشور ایجاد شد و در حال حاضر حجم سفارشات برای این محصول رو به افزایش است.

وی ادامه داد: پس از موفقیت در این مسیر، همکاری مشابهی را با کشور آذربایجان آغاز کردیم که فعلا در اول کار هستیم و با فروش ماهانه ۲ هزار جفت تلاش می‌کنیم کیفیت محصولات‌مان را برای مصرف‌کنندگان در این کشور به اثبات برسانیم تا در ادامه حجم فروش افزایش یابد.

وی درباره‌ ویژگی‌های جوراب نانویی تولیدی این شرکت خاطر نشان کرد: این جوراب‌ها آنتی‌باکتریال و ضدقارچ هستند و علاوه بر این ویژگی‌ها، ضد عرق و ضد بو نیز هستند؛ بنابراین استفاده از آن لطافت و آرامش را برای مصرف‌کننده به دنبال دارد.

مدیرعامل این شرکت گفت: ماده‌ اولیه‌ تولید این جوراب‌ها از یک شرکت ایرانی تهیه می‌شود. ما بعد از دریافت نخ‌های نانویی از این شرکت، اقدام به کش‌دار کردن آن‌ها و بافت جوراب می‌کنیم. البته بعد از کش‌دار کردن نخ‌، بخشی از این نخ‌های کش‌دار را به تولیدکنندگان جوراب می‌فروشیم.

کد خبر 4469206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha