به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بانک پیش از ظهر امروز در آیین افتتاح پروژه های عمرانی و شهری در خرمشهر، اظهار کرد: ۲ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای چند پروژه در آبادان و خرمشهر تعریف شده که باید در هشت ماه آینده به بهره برداری برسند تا زندگی مردم تسهیل شود.
وی بر لزوم آماده سازی زیرساخت های منطقه آزاد اروند، تاکید کرد و گفت: آبادان و خرمشهر نیاز به رفاه و سهولت زندگی دارد و منطقه آزاد اروند برای ایجاد رفاه شهروندان نیز باید زیر ساخت های لازم را با مشارکت سایر ارگان ها ایجاد کند.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد ابراز امیدواری کرد اقدامات منطقه آزاد اروند در راستای رفع مشکلات این منطقه موثر باشد و در ادامه متذکر شد: برای ایجاد زیر ساخت ها باید سرعت العمل بیشتری به کار گرفته شود.
بانک اضافه کرد: دو شهر آبادان و خرمشهر در گذشته جزء بهترین شهرهای کشور بودند و در دفاع مقدس همه امکانات خود را از دست دادند و اکنون نیاز به اصلاحات زیرساختی دارند و برای توسعه این دو شهرستان به طرح جامع و مشارکت مردم نیاز است.
وی افزود: خاک این دو شهر مقدس است و تک تک مردم این دو شهر و شهیدان دفاع مقدس برای کشور الگوی ایثار و پایداری هستند و هر کاری برای این نردم انجام شود انجام وظیفه در قبال فداکاری های آنها است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد شرایط اقتصادی کنونی کشور و دشواری تامین اعتبارات را یاد آور شد و گفت: تحریم های کنونی به مراتب سخت تر از تحریم های پیشین است و تامین اعتبارات لازم در چنین شرایطی دشوار است.
نظر شما