به گزارش خبرنگار مهر در کرج ، کامران باقری لنکری در حاشیه مراسم افتتاح اولین کارخانه تولید مفاصل مصنوعی خاورمیانه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زمانی که امکان تولید یک محصول مطابق با استانداردهای روز دنیا در کشور وجود دارد باید از واردات آن محصول جلوگیری به عمل آید.
وی افزود: برای حمایت از تولید کنندگان داخلی و نیز خودکفایی کشور در بحث کالاهای پزشکی مراکز تحت پوشش وزارت بهداشت باید از تولیدات داخلی استفاده نمایند.
وی خاطرنشان کرد: در این خصوص مصوبه ای وجود دارد که دستورالعمل اجرای آن به مراکز و بیمارستان های تحت پوشش ابلاغ شده است و از این پس پیگیری بیشتری در خصوص اجرای آن خواهد شد.
باقری لنکرانی در خصوص همکاری اولین کارخانه تولید مفاصل مصنوعی کشور با کشور سوئیس اظهار داشت: این همکاری حاکی از تداوم دوستی ایران با ملل مختلف جهان است و بسترساز ادامه همکاری ها ایران در زمینه سرمایه گذاری های مشترک است.
وی تصریح کرد: ایران بازاری است که می تواند کل منطقه را تحت تاثیر قرار دهد و در این خصوص حمایت از بخش خصوصی باید افزایش یابد.
باقری لنکرانی ادامه داد: بخش خصوصی به کاهش تصدی گری دولت کمک شایان توجهی می کند و به خصوص در بخش بهداشت و درمان در تحقق وظیفه نظارتی این نهاد مفید خواهد بود.
وزیر بهداشت در خصوص بهره گیری از فناوری کشورهای خارجی تاکید کرد: برای حفظ و توسعه صنعت کشور به خصوص آنچه فناوری بالا و ممتاز دارد راهی جز نگاه به فناوری های مشابه خارجی نداریم اما می توان با این نگاه به فناوری بومی دست یافت.
وی یادآور شد: متاسفانه در کشور ما به صادرات نگاه واقعی نمی شود و این نگاه بیشتر فانتزی و غیراصولی است در صورتی که با نگاه جدی می توان بسیاری ازمحصولات ممتاز ایران را به اقصی نقاط جهان صادر کرد.
صبح امروز اولین کارخانه تولید مفاصل مصنوعی خاورمیانه و کشورهای اسلامی با حضور وزیر بهداشت و جمعی از جراحان ارتوپد کشور در جعفرآباد کرج به بهره برداری رسید.
نظر شما