پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴

مهدی تاج:

فوتبال به آرامش نیاز دارد/ جای بیرانوند در جمع برترین ها خالی بود

فوتبال به آرامش نیاز دارد/ جای بیرانوند در جمع برترین ها خالی بود

رییس فدراسیون فوتبال گفت:با پایان رقابت های لیگ قهرمانان آسیا همه توجهات بیش از پیش به تیم ملی و رقابت های جام ملت هاست و تمامی علاقمندان و مردم عزیز در کنار باشگاهها،هوادار تیم ملی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال،مهدی تاج پس از پایان نشست امروز با حمیدرضا گرشاسبی،مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عنوان کرد:فوتبال ما در مقطع حساس کنونی بیش از هر زمان دیگری به آرامش نیاز دارد.این وظیفه همه خانواده فوتبال است که در این مسیر همگام باشد.از آقای گرشاسبی،مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هم که توفیقات بسیار خوبی به دست آورده اند و همواره تلاش کرده اند تا در راه دوستی هر چه بیشتر جامعه فوتبال گام بردارند صمیمانه قدردانی می کنم.

وی ادامه داد:در فرصت کوتاه پیش از برگزاری دیدار برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا در تهران،فدراسیون فوتبال در کنار باشگاه پرسپولیس بود تا در برگزاری این مسابقه همراه و همگام با نماینده ایران عزیز باشد.خوشحالیم امروز و با گذشت چند هفته از این مسابقه،همچنان برگزاری  باشکوه این دیدار مورد بحث محافل ورزشی است.

تاج افزود:به طور حتم،با پایان رقابت های لیگ قهرمانان آسیا همه توجهات بیش از پیش به تیم ملی و رقابت های جام ملت هاست و تمامی علاقمندان و مردم عزیز در کنار باشگاهها،هوادار تیم ملی هستند.به صورت کلی،مباحث ملی فراتر از رنگ هاست.همانطور که دیشب و در حاشیه برگزاری مراسم بهترین های سال آسیا در عمان تاکید کردم که جای علیرضا بیرانوند در این مراسم خالی است و این را وظیفه خود می دانیم همه در کنار فوتبال ملی باشیم.

کد خبر 4471550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha