دکتر مروئه وامقی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: گونه و میزان هر تفریحی بستگی به شرایط مادی و فرهنگی جامعه دارد .
این استاد دانشگاه افزود: در این میان ، آموخته ها و دسترسی افراد به امکانات در میزان گرایش آنها به تفریح ، بسیار موثر است. افرادی که آموخته اند از زمان خویش بهره مناسبی را ببرند و یا امکانات مالی - مکانی خوبی را در اختیار دارند ، مطئنا بیشتر به سمت تفریح می روند.
وی تاکید کرد: البته باید توجه داشت همیشه نیاز نیست که امکانات در دسترس فرد باشد بلکه گاهی شخص می تواند اوقات فراغت خویش را در منزل نیز با تفریح بگذراند.
وامقی معتقد است: هر فردی از خانواده تفریح متناسب با خود را دارد.
وی تصریح کرد: نباید فراموش کنیم که در خانواده ها علاوه بر تفریح جمعی ، نیاز به تفریح فردی نیز هست.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم بهزیستی توضیح داد: تفریح فردی اعضای خانواده می تواند شامل برنامه های آموزشی ، ورزشی ، کلاسها ، دوره های ویژه و... باشد که عنصر اصلی این گونه از تفریح ها ، حضور انفرادی عضو خانواده در آن هاست .
این استاد دانشگاه ادامه داد: متاسفانه یا خوشبختانه اکنون برای نوجوانان و جوانان در حال تحصیل آنقدر اوقات فراغت کم شده که این قشر دیگر نمی توانند زیاد به تفریح های سالم بپردازند.
وامقی با اشاره به اینکه برای هر سنی تفریحی متناسب نیز هست ، گفت: همانگونه که برای نوجوانان کلاس های تفریحی و... هست ، برای بزرگسالان نیز دوره هایی هست که در آن با هم سن و سالان خود می توانند وقت بگذرانند.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم بهزیستی بر این عقیده است که چنانچه برای تفریح فرهنگ سازی و امکانات مناسب ایجاد شود ، جامعه از سلامت بهتری برخوردار خواهد بود.
نظر شما