پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۴

رئیس شورای شهر گرگان:

هزینه های سفر به چین را خود تقبل می کنم/خواهرخواندگی یک فرصت است

هزینه های سفر به چین را خود تقبل می کنم/خواهرخواندگی یک فرصت است

گرگان- رئیس شورای اسلامی شهر گرگان با بیان این که هزینه های سفر به چین را خود تقبل می کنم، گفت: این سفر یک فرصت برای گرگان است و در زمینه های اقتصادی، گردشگری و غیره می تواند کمک کننده باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر یوسفی، شامگاه شنبه در صحن علنی شورای شهر گرگان اظهار کرد: هفته گذشته اعضاء پیشنهاد دادند که برای سفر به چین  قرعه کشی شود و من هم قبول کردم و به دلیل عدم حضور برخی از آن ها در جلسه فوق العاده، مقرر شد این کار در صحن علنی اتفاق بیفتد.

وی افزود: پیشنهاد شهردار این بود که به دلیل ضیق وقت نام رئیس شورا و رئیس کمیسیون گردشگری در لایحه بیاید و ما علیرغم این کار برای تأمین خواسته جمع قرعه کشی کردیم.

یوسفی گفت: خود من هم خواستم که هر ۹ نفر در شرایط مساوی باشند و تشنه سفر به چین نیستم و کسی که قضاوت های اینچنینی می کنند واقعا جای تأسف دارد.

وی بیان کرد: کسانی که اخبار کذب نشر می دهند آن را نمی پذیرم و با آن برخورد خواهم کرد ولی اگر انتقاد سازنده باشد با کمال میل از آن استقبال می کنم.

یوسفی تصریح کرد: شورای شهر برآیند افکار عمومی است و این مسائل جزئی و کوچک است و باید در صحن و شهرداری به نتیجه برسد نه این که وقت صحن علنی را بگیرد.

وی گفت: من به شهردار اعلام کردم هزینه هایی خود را پرداخت می کنم و البته بنده اصراری برای سفر شخصی نداشته و ندارم اما خواهرخواندگی یک فرصت برای شهر گرگان است و در زمینه های اقتصادی، گردشگری و آموزشی می تواند کمک کننده باشد.

یوسفی اظهار کرد: بنده برای توسعه شهر وارد شورای شهر شدم و هر برنامه ای که داشتم فقط منافع شهر را در نظر گرفتم.

وی خاطرنشان کرد: مگر بودجه و لوایح بیت المال نیست و این ۳۰ میلیون که قرار است اتفاقاتی برای شهر را رقم بزند فقط بیت المال است.

کد خبر 4473201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha