به گزارش خبرنگار مهر، حسن قبادی ظهر یکشنبه در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بیلهسوار تصریح کرد: حدود ۳۵۰ هکتار از اراضی شهرستان بیلهسوار به کشت صیفیجات از جمله هندوانه و گوجه فرنگی اختصاص یافته بود که در هشت مورد با توجه به عدم تعهدات کشاورزان صیفی جات نسبت به پاکسازی پسماند پلاستیک به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی افزود: بعد از برداشت محصول، کاه و کلش باقیمانده مزارع نیز توسط کشاورزان سوزانده میشود که این عامل باعث وارد آمدن به محیط زیست و خاک کشاورزی میشود و در این خصوص ۴۰ پرونده زیست محیطی تشکیل شده و برای ۶ نفر نیز از طریق مراجع قضایی محکومیت صادر شده است.
فرماندار شهرستان بیلهسوار با اشاره به اینکه تولید کنندگان و توزیع کنندگان سموم و کودهای کشاورزی مسئول ویژه مدیریت در این زمینه هستند، عنوان کرد: نظارت و بازدیدهای مستمر در این زمینه به جد پیگیری میشود و با متخلفین برخورد خواهد شد.
قبادی ادامه داد: آموزش عمومی و فرهنگسازی در حل تمامی مشکلات نقش ویژه و اساسی دارد و نباید به هیچ وجه از ظرفیت فرهنگسازی غافل شویم.
وی با اشاره به اینکه حضور سمنها و سازمانهای مردم نهاد در حوزه محیط زیست و طبیعت باید در شهرستان افزایش یابد، عنوان استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد باعث ارتقای سلامت اجتماعی شده و بسیاری از مشکلات بهداشتی جامعه را کم میکند.
قبادی به حوزه مدیریت پسماندهای روستایی اشاره کرد و یادآور شد: پاکسازی زبالهها و نخالههای ساختمانی پراکنده در حاشیه جادههای مواصلاتی شهرستان بخصوص در مسیر سه راه گوگ تپه به طرف روستای روح کندی و همچنین مسیر روستای بابک وضعیت مطلوبی ندارد که نیازمند تنظیف است.
نظر شما