پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۲:۰۱

معاون امور عمرانی استاندار مرکزی خبر داد؛

تصویب الحاق ۳۰۰هکتار به اراضی شهر صنعتی کاوه در کارگروه زیربنایی

تصویب الحاق ۳۰۰هکتار به اراضی شهر صنعتی کاوه در کارگروه زیربنایی

اراک- معاون امور عمرانی استاندار مرکزی از تصویب طرح جامع شهر محلات و همچنین کلیات الحاق ۳۰۰هکتار زمین به اراضی شهر صنعتی کاوه در ساوه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی شامگاه یکشنبه در حاشیه نهمین کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی در جمع خبرنگاران در اراک، اظهار داشت: کلیات الحاق ۳۰۰ هکتار زمین برای توسعه شهر صنعتی کاوه ساوه و  اجرای طرح جامع محلات، به اتفاق آرا در کارگروه امور زیربنایی به تصویب رسید.

وی افزود: طرح جامع شهر محلات که فروردین ماه امسال بررسی شده بود، دارای نقص بود که پس از انجام بررسی‌ های میدانی و رفع مغایرت ها در جلسه امروز تصویب شد.

زندیه وکیلی بیان داشت: طرح در جلسه آینده شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی مورد اظهار نظر نهایی قرار می‌گیرد که بعد از آن اجرایی می شود.

معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: همچنین طرح قبلی شهر تفرش در سال ۸۴ به تصویب رسیده بود و اخیرا نیز مرحله دوم طرح جامع تفرش مورد بازنگری قرار گرفت.

وی ادامه داد: مرحله دوم طرح جامع تفرش قبلا در کمیته‌های فنی مورد بررسی قرار گرفته بود و امروز برای اولین بار در جلسه کارگروه زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

زندیه وکیلی تصریح کرد: در این کارگروه اعضا و کارشناسان دیدگاه‌ها و نظرات خود را در ارتباط با توسعه شهر تفرش مطرح کردند. همچنین شهردار، فرماندار و برخی از اعضای شورای شهر تفرش نیز به تفصیل نقطه نظرات خود را در رابطه با مدل توسعه شهر تفرش، الگوهای توسعه، مساحت طرح و ... توضیح دادند.

وی اظهار داشت: در نهایت کلیات طرح بررسی شد و مقرر گردید یک گروه منتخب از موارد و نقطه‌نظرات مورد اختلاف، بازدید کنند و پس از طی روال معمول، طرح جمع بندی و نهایی شود که پس از آن به شورای برنامه ریزی توسعه استان ارائه گردد.

زندیه وکیلی در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: همچنین در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی، ۱۵ مورد دستور کارهای موردی که عمدتا مربوط به شهرهای ساوه، زرندیه و دلیجان بود از جمله طرح مجتمع‌های خدماتی و رفاهی، گردشگری، صنعتی و کشاورزی مطرح شد که به جز یک مورد، همه موارد دیگر به اتفاق آرا به تصویب رسید.

وی بیان داشت: با تصویب این طرح ها در زمینه مجتمع خدماتی رفاهی، تولیدی، گردشگری و کشاورزی، زمینه اشتغال و تولید در استان مرکزی ایجاد می شود.

کد خبر 4474244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha