به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی عصر سه شنبه در نشست بررسی طرح پایلوت محرومیت زدایی از لنده، افزود: ۱۴ مورد برنامه اولویت دار در این نشست بررسی شد و دستگاه ها باید نسبت به تحقق هدفگذاری ها برای ارائه پیشنهادات به بنیاد مستضعفین اقدام کنند.
احمدی تصریح کرد: با توجه به شناخت مدیران از منطقه و نقاط قوت، ضعف و پتانسیل ها، پیشنهاداتی در راستای عملیاتی شدن بهتر طرح به بنیاد داده می شود.
احمدی با اشاره به اجرای طرح پایلوت محرومیت زدایی در قلعه گنج کرمان، اظهار داشت: اگر عزم، تلاش و پای کار بودن مدیران قلعه گنج از استاندار تا کارمند دبیرخانه نبود، بنیاد موفق به تحقق هدفگذاری ها نمی شد و مدیران ما نیز باید عزم خود را برای تحقق خروجی کامل از این مهم جزم کنند.
وی افزود: در بازدید از قلعه گنج اراده جدی بنیاد برای کار محسوس بود و مشخص شد که عزم جدی برای تحقق اهداف وجود دارد.
احمدی گفت: مدیران نباید در تحقق اهداف طرح، احساس خستگی کنند، شب و روز برای فرماندار فرقی نداشته باشد و به نقطه ای خاص بسنده نکرده و همپای بنیاد فعالیت کنند.
وی افزود: باید دنبال کار مردم باشیم و در همین راستا نیز باید در کمترین زمان، پوشش روند اداری اقدامات عملیاتی شود و با دستگاه ها و مدیرانی که در راستای تحقق اهداف طرح حرکت و تلاش مطلوبی نکنند، برخورد قانونی می شود.
استاندار با تاکید بر ضرورت حرکت دادن مردم به سمت اشتغال های پایدار، ابراز داشت: توان افزایی، اشتغال پایدار و توسعه زیرساختی با اجرای مناسب و اصولی طرح پایلوت محرومیت زدایی از لنده اجرایی می شود.
احمدی گفت: باید در لنده یک ارزیابی اولیه از اینکه در چه نقطه ای قرار داریم و می خواهیم به چه نقطه ای از توسعه برسیم، انجام شود.
نظر شما