پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۴

مدیر کل راه آهن جنوب شرق خبر داد:

انجام بیش از ۱۲۱ هزار نفر تردد از طریق خطوط ریلی جنوب شرق کشور

انجام بیش از ۱۲۱ هزار نفر تردد از طریق خطوط ریلی جنوب شرق کشور

زاهدان - مدیر کل راه آهن جنوب شرق گفت: در سال جاری ۱۲۱ هزار و ۳۲۲ نفر از طریق خط ریلی جنوب شرق کشور جابه جا شده اند.

مجید ارجونی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در سال جاری بیش از ۶۱ هزار نفر با استفاده از قطار از  سیستان و بلوچستان خارج شده اند و آمار مسافران ورودی به این استان نیز ۵۹ هزار و ۳۹۴نفر بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت ۳۴۰۰ دستگاه خودروی شخصی از طریق خطوط ریلی جنوب شرق کشور جابه جا شده که این حجم جابه جایی موجب کاهش بخشی از بار ترافیکی جاده های این منطقه است.

مدیر کل راه آهن جنوب شرق با اشاره به رشد ۲۲درصدی در این بخش تصریح کرد: این رقم در سال گذشته ۳۲۰۰ خودرو بوده است.

وی از راه اندازی اتاق کودک و مادر در ایستگاه راه آهن زاهدان خبر داد و افزود: به منظور رفاه حال مسافران گرامی کوپه های مخصوص بانوان و خانواده در قطار مسافر بری زاهدان ایجاد شده است.

ارجونی بیان کرد: توسعه ایستگاه راه آهن زاهدان با پیشرفت ۵۵درصدی در حال انجام است و پس از افتتاح براب  ۱۵۰ نفر گنجایش دارد.

کد خبر 4476749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha