پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ آذر ۱۳۹۷، ۲:۳۵

مجاهد خذیراوی در گفتگو با مهر:

بازی در چمن مصنوعی به سود استقلال نیست/گروه آسیایی آبی‌ها سخت است

بازی در چمن مصنوعی به سود استقلال نیست/گروه آسیایی آبی‌ها سخت است

پیشکسوت آبی پوشان گفت: تنها عاملی که در بازی استقلال مقابل سپیدرود ایجاد نگرانی می‌کند، برگزاری این بازی در چمن مصنوعی است.

مجاهد خذیراوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شفر بعد از هفته‌های زیاد، بالاخره ارنج دلخواهش را پیدا کرده و تیمش را با کمترین تغییر به میدان می‌فرستد. در دیدار این تیم مقابل صنعت نفت شاهد یک بازی کم اشتباه و روان از بازیکنان استقلال بودیم که این نشان می‌دهد بازیکنان هم اندک اندک با وظایفی که شفر برای آنها در تیم تعریف کرده کنار آمده‌اند.

وی افزود: خوبی استقلال این است که بازیکنان جوان خیلی خوبی دارد و اغلب این بازیکنان هم محصول تیم‌های پایه و آکادمی باشگاه هستند. به اعتقاد من در نیم فصل دوم اضافه شدن بازیکنان با کیفیتی مثل شجاعیان و محسن کریمی به ارتقای سطح کیفی تیم بسیار کمک می‌کند.

خذیراوی با اشاره به دیدار آبی پوشان مقابل سپیدرود بیان داشت: علی کریمی هم تیم خوبی را ساخته و پرداخته کرده و تقابل تیم شفر و علی کریمی می‌تواند به یک بازی زیبا ختم شود و من امیدوارم این بازی به سود آبی پوشان خاتمه یابد.

پیشکسوت آبی پوشان گفت: تنها عاملی که باعث نگرانی می‌شود، برگزاری این بازی در چمن مصنوعی است. سپیدرودی‌ها به بازی روی این چمن عادت دارند اما بازیکنان استقلال چنین عادتی ندارند و این می‌تواند باعث ایجاد دردسرهایی برای تیم ما در شهر رشت شود. 

مهاجم پیشین آبی پوشان در خصوص گروه آسیایی استقلال گفت: واقعیت این است که گروه خیلی سخت است اما برای تیمی مثل استقلال نباید گروه ساده و سخت فرقی با هم داشته باشد. هدف استقلال این است که از این گروه بالا آمده و تا فینال هم پیش برود، پس نباید برایش تفاوت کند که با چه تیمی همگروه است و با چه تیمی بازی می کند. 

خذیراوی تاکید کرد: ما خودمان که در گذشته با استقلال به آسیا می رفتیم هرچقدر گروه‌ها سخت‌تر می‌شد، ما بهتر بازی می کردیم و نتایج بهتری می‌گرفتیم. این خصلت تیم استقلال است که در مقابل تیم‌های سر سخت آسیایی بهتر بتواند خودی نشان دهد. 

کد خبر 4476869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha