به گزارش خبرنگار مهر، امید پارساییفر رئیس حوزه هنری استان بوشهر صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برپایی نمایشگاه گروهی پوستر«اهواز سرافراز» در گالری سوره اظهار داشت: این نمایشگاه شامل ۴۵ اثر پوستر در ابعاد ۵۰ در ۷۰ سانتیمتر است.
وی افزود: بعد از حادثه تلخ تروریستی در اهواز، پس از جمع آوری آثار هنرمندان گرافیست سراسر کشور به همت واحد هنر های تجسمی ستاد مرکزی در تهران نمایشگاهی با عنوان «اهواز، سرافراز است» بر پاشد. حوزه هنری بوشهر نیز برای ابراز همدردی با خانواده شهدا و مجروحان حادثه تروریستی اهواز و محکومیت جنایتکاران و حامیان منطقه ای تروریسم میزبان این آثار است.
پارساییفر هدف از برگزاری این نمایشگاه را استفاده از توان هنرمندان ملی و استانی برای به تصویر کشیدن مقاطع مختلف مقاومت و سرافرازی ملت ایران خواند و افزود: با وجود اینکه آثار در مدت زمان کوتاهی جمع آوری شده اند ولی دارای کیفیت بالای استانداردهای تصویری و گرافیستی هستند.
وی خاطرنشان کرد: بوشهر نیز این امکان را پیدا کرد که با همکاری مرکز هنر های تجسمی ستاد مرکزی حوزه هنری و با مساعدت استاد مسعود شجاعی طباطبایی، به عنوان یکی از شهرهای برگزار کننده این نمایشگاه بعد از تهران معرفی شود.
رئیس حوزه هنری استان بوشهر اضافه کرد: نگار خانه سوره در ابعاد جدید این امکان را داراست که نمایشگاه هایی با کیفیت ملی برگزار کند و حوزه هنری این آمادگی را دارد تا در شهرستان های مختلف استان نیز این نمایشگاه را برپا کند.
پارساییفر با اشاره به راه یابی سه اثر از هنرمند گرافیست بوشهری، ابوالقاسم طحانیان در این نمایشگاه گروهی، از برپایی کارگاه آموزشی طراحی پوستر با حضور ابوالقاسم طحانیان در نمایشگاه «اهواز سرافراز» خبر داد و گفت: از هنرمندان هنرهای تجسمی و عموم مردم، دانش آموزان و دانشجویان دعوت به عمل می آید تا از این نمایشگاه دیدن کنند.
نظر شما