پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ بهمن ۱۳۸۵، ۸:۱۰

دنیای مدرن نیازها و اعتقادات جمعی را نادیده گرفته است

دنیای مدرن نیازها و اعتقادات جمعی را نادیده گرفته است

پاپ بندیکت شانزدهم گفت: دنیای مدرن این حقیقت را نادیده گرفته است که زندگی جمعی در جامعه نیازمند به رسمیت شناختن حقوق، نیازها و اعتقادات سایرین است .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، بندیکت شانزدهم اظهار داشت زمانی که کلیسا خواستار توجه به ارزشهای اولیه به منظور ترویج خیر مشترک است، این امر به معنای نادیده گرفتن افراد و قرار دادن آنها در درجه دوم اهمیت نیست، بلکه انعکاس دهنده این حقیقت است که انسانها به برقراری رابطه با سایرین اهمیت می دهند.

وی افزود: تعمق و عمل مقامات شهروندان باید بر دو عامل متمرکز باشد، عامل اول احترام به یکدیگر و دومی جستجوی خیر مشترک است.

بر اساس اظهارات پاپ احساس فردیت که باعث می شود هر فردی خود را محور در نظر گرفته و باور داشته باشد که تنها ایده های وی از ویژگی حقیقت برخوردار است می تواند همزیستی مسالمت آمیز و پیشرفت حقیقی برای افراد و جوامع را مورد تهدید قرار دهد.

اظهارات پاپ اوایل هفته جاری در دیدار با اعضای آکادمی فرانسوی اخلاق و علوم سیاسی ایراد شد. پاپ بندیکت شانزهم از سال 1992 تا انتخاب به عنوان پاپ یکی از معدود اعضای غیر فرانسوی این آکادمی بود.

رهبر کاتولیکهای جهان گفت: رشد و کمال انسانی دربرگیرنده رشد حس مسئولیت پذیری وی نسبت به دیگران است و این امر نیز مستلزم تصدیق وجود ارزشهای خاصی که افراد جامعه به واسطه تعقل آن را تعیین می کنند. رسیدن به آزادی و سعادت واقعی نیازمند پیروی از مجموعه  التزامات و تلاشهایی است که به ترویج خیر منتهی می شود.

پاپ نخستین خیر را زندگی بشری عنوان تأکید کرد: مؤمنان باید در مقابل تلاشهایی چون سقط جنین و اتانازی مقاومت کنند.

کد خبر 447797

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha