پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵

وزارت امور خارجه روسیه:

آمریکا مسئول اوضاع بد اردوگاه «الرکبان» سوریه است

آمریکا مسئول اوضاع بد اردوگاه «الرکبان» سوریه است

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسئول اوضاع فاجعه آمیز در اردوگاه الرکبان سوریه واشنگتن است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، وزارت امور خارجه روسیه اظهار داشت که وضعیت در سراسر اردوگاه الرکبان سوریه به هم ریخته است، و تمام مسئولیت این اوضاع بر عهده آمریکا است.

وزارت امور خارجه روسیه گفت: مسکو خواستار کنترل شفاف در سازماندهی اقدامات بشر دوستانه در اردوگاه الرکبان سوریه است، علاوه بر این روسیه می خواهد بداند که چرا آمریکا همچنان خواستار دخالت داعشی ها در توزیع کمک ها است؟

وزارت امور خارجه روسیه افزود: در این اردوگاه، که بر اساس تخمین های مختلف، تا ۵۰ هزار نفر زندگی می کند، شرایط زندگی بسیار سخت شده است، و نزدیک است که به یک فاجعه انسانی تبدیل شود.

کد خبر 4481687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha