پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آذر ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱

معاون فرماندار ویژه مرند:

همایش توسعه شهرستان مرند برگزار می شود

همایش توسعه شهرستان مرند برگزار می شود

مرند – معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه مرند از برگزاری همایش توسعه مرند با حضور فعالان این عرصه به زودی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن فدایی، ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران رسانه را رکن چهارم دموکراسی دانست و ابراز داشت: رسانه و مطبوعات کمک کار مدیران هستند که مشکلات و نقص ها را گوشزد می کنند.

وی از رسانه ها خواست یار و یاور مدیران باشند و افزود: باید در خصوص منافع ملی و شهرستان مرند هم راستا باشیم، در راه رسیدن به توسعه نباید جناح بندی کرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه مرند با بیان اینکه خبرنگاران می توانند انگیزه مدیران تلاشگر را مضاعف کنند، تاکید کرد: خبرنگاران و رسانه ها، در شناساندن پتانسیل های شهرستان مرند، مدیران را یاری کنند.

فدایی بر اهمیت حمایت از نیروهای انسانی تربیت شده بومی تاکید کرد و گفت: همایش توسعه شهرستان مرند با حضور فعالان این عرصه در هر کجای کشور و دنیا به زودی برگزار می شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه پتانسیل گردشگری مرند باید معرفی شود، عنوان کرد: رسانه ها در این زمینه نقش موثری دارند که می توانند در کنار انتقاد از عملکرد مدیران، راهکارهای توسعه را نیز پیش روی مسئولین بگذارند و ظرفیت نقدپذیری مسئولان را بالا ببرند.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه مرند ابراز داشت: فرهنگ سازی اجتماعی از دیگر ارکان توسعه کشور است، روشنگری و اطلاع رسانی رسانه ها، مردم را آگاه کرده و برای حمایت از توسعه، همراه می کنند.

فدایی با اشاره به اینکه خبرنگاران صدای مردم و همراه مسئولان هستند، اذعان داشت: رسانه ها باید از التهاب اجتماعی جلوگیری کنند، دشمنان به اندازه کافی ما را تهدید و تحریم می کنند که رسانه ها نباید به آن دامن بزنند.

وی گفت: کارهای روی زمین مانده در مرند بسیار است و کار هر مسئولی در این شهرستان، عبادت محسوب می شود.

معاون فرماندار ویژه مرند در بخش دیگری با اشاره به حمایت از توسعه روستایی خاطرنشان کرد: میزان وام توسعه روستایی در شهرستان مرند ۲۵ میلیارد تومان است که ۱۵ میلیارد تومان آن تاکنون پرداخت شده است.

کد خبر 4483598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha