پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۹:۳۷

روزبه چشمی:

دنبال نابودی استقلال هستند/ همه دیدند گل ما درست بود

دنبال نابودی استقلال هستند/ همه دیدند گل ما درست بود

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: این روزها همه به دنبال نابودی تیم استقلال هستند و نمی‌خواهند این تیم در لیگ موفق باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، روزبه چشمی پس از تساوی بدون گل تیمش برابر پدیده مشهد در ورزشگاه آزادی گفت: امروز یک بازی خوب را به نمایش گذاشتیم و باید این بازی را با پیروزی به پایان می رساندیم و با کسب سه امتیاز این دیدار، موقعیتمان را در جدول بهبود می بخشیدیم.

وی افزود: همه چیز آماده بود تا این دیدار را با برد تمام کنیم. چند موقعیت گل داشتیم و یک گل هم زدیم که متأسفانه با شاهکار داور امروز این گل آفساید اعلام شد.

مدافع استقلال با انتقاد از عملکرد داور امروز گفت: من که انتهای زمین بودم متوجه شدم گل ما درست است اما تعجب می کنم چرا داور این دیدار که در چند قدمی گل بود، آن را آفساید اعلام کرد. نمی دانم چرا این روزها همه علیه استقلال شده اند و به دنبال این هستند که استقلال را نابود کنند. اگرچه فکر می کنم تا حدودی به خواسته خود هم رسیده اند اما مطمئن باشید ما و هواداران اجازه چنین کاری را به آنان نخواهیم داد. چند بازی است که ما از قضاوت ضعیف داور متضرر شده ایم. در این که ما در ابتدای فصل بد بودیم شکی نیست خودمان هم قبول داریم  اما به جرأت می توانم بگویم ۱۵ امتیاز را با قضاوت ضعیف داوری از دست داده ایم. نمی دانم که این اشتباهات عمدی است یا سهوی اما هرچه بوده امتیازات زیادی را از استقلال گفته و ما را از صدر جدول دور کرده است.

وی افزود: مسئولان فوتبالی کجا هستند که این روزها شاهد این اتفاقات باشند. چرا کمیته داوران در این اتفاقات ورود نمی کند و به سادگی از کنار این شرایط سختی که برای استقلال به وجود آمده است، می گذرد؟

مدافع استقلال گفت: هر بلایی که خواستند سر استقلال آوردند. چه در تهران و چه در شهرستان؛ پنالتی ما را نمی گیرند. خطایی که بر روی بازیکنان ما صورت می گیرد، گرفته نمی شود. کوچکترین برخورد ما با بازیکن حریف، خطا گرفته می شود و به بازیکن ما کارت می دهند. امروز صیادمنش بی دلیل اخراج شد. توپی که اتفاقی به دست او خورد، داور به سرعت به او کارت داد و او را از زمین اخراج کرد. همه امروز شاهد بودند که قضاوت علیه ما بود و من نمی دانم تا کی باید این شرایط سخت را تحمل کنیم.

کد خبر 4484403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha