پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۰:۵۵

معاون پژوهش و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کردستان:

پژوهش اصل رسالت آموزش و پرورش است/سایه کنکور بر سر پژوهش

پژوهش اصل رسالت آموزش و پرورش است/سایه کنکور بر سر پژوهش

سنندج - معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کردستان گفت: پژوهش اصل رسالت آموزش و پرورش است و دور افتادن دانش آموز و معلم از این اصل مهمترین چالش امروز است.

به گزارش خبرنگار مهر، طالب محمدی صبح امروز در مراسم نمادین زنگ پژوهش که در دبیرستان دخترانه شهیده رزاق طلب در سنندج برگزار شد، اظهارداشت: دانش آموزان امروز باید به این تفکر برسند که مسائل و سوالات خود را به صورت علمی دنبال کنند و به نتیجه برسانند.

وی افزود: پژوهشگری فطری است و انسان ذاتاً پژوهشگر و جستجوگر زاده شده و داشن آموزان نیز می توانند با تقویت این روحیه در خود از همان دوران نوجوانی راه خود را در آینده روشن کنند.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: اصل ماموریت آموزش و پرورش و رسالت آن پژوهش است و امروز اگر با چالشی در این حوزه مواجه هستیم نشات گرفته از کمک کاری در سال های گذشته است و امروز یکی از معایب آموزش و پرورش همین حافظه پروری است که به واسطه ورود به کنکور دانش آموزان با آن مواجه شده اند.

محمدی یادآور شد: در سطح کشور متاسفانه با مشکل پژوهش در سطح مدارس مواجه هستیم و آموزش و پرورش امروز با بهره گیری تاز سند تحول بنیادین به دنبال جبران این کم کاری های گذشته است.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش بستر مناسبی برای ترویج تفکر پژوهشگری است و به میدان اثرگذاری برای تمام جامعه تبدیل شده و پیش قراول تمام دستگاه هایی است که در این حوزه فعالیت می کنند.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کردستان گفت: متاسفانه در سال های گذشته سایه کنکور بر سر دانش آموزان بوده و دانش آموز به جای پژوهش تنها به دنبال خواندن و حفظ کردن کتاب های درسی بوده و این مقوله را نادیده گرفته است.

گفتنی است در پایان این مراسم زنگ نمادین پژوهش به مناسبت آغاز این هفته که از روز ۲۴ تا ۳۰ آذر ماه غازآغاز در کشور برگزار می شود به صدا درآمد.

کد خبر 4485141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha