پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۲۳

معاون وزیر کشور:

ظرفیت‌های سمنان در راستای ایجاد توسعه پایدار بهره‌برداری شود

ظرفیت‌های سمنان در راستای ایجاد توسعه پایدار بهره‌برداری شود

سمنان - معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اشاره به سوابق استاندار جدید سمنان گفت: ظرفیت‌های موجود در استان باید در راستای ایجاد توسعه پایدار بهره‌برداری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ذوالفقاری پیش از ظهر شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان سمنان به میزبانی دفتر وی اظهار داشت: این استان از ظرفیت‌های ویژه در بخش های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و جغرافیایی برخوردار است که باید از آن ها در مسیر رشد و توسعه بهره برداری شود.

وی با بیان اینکه علیرضا آشناگر استاندار جدید سمنان یکی از مسئولان با سابقه و توانمند در دولت است، تصریح کرد: سوابق درخشان وی در مسئولیت های قبلی خود می تواند دلیل محکمی برای این استدلال باشد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اشاره به اینکه آشناگر یکی از گزینه های مسئولیت استانداری در استان کردستان نیز بود، ابراز داشت: با توجه به ظرفیت ها و توانایی ها و بررسی گزینه های مختلف از سوی هیئت دولت، در نهایت وی را به عنوان استاندار سمنان معرفی کردند.

وی افزود: استاندار جدید باید با بهره گیری از خدمات مؤثر و برنامه ریزی دقیق نسبت به پیشبرد اهداف عالی نظام در این استان اقدام کند.

کد خبر 4485462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha