به گزارش خبرنگار مهر، حسن حلوانی پیش از ظهر شنبه در جلسه ستاد زکات شهرستان فردوس اظهارکرد: ۳۱ عامل زکات و ۲۰ شورای زکات روستایی در شهرستان داریم که در امر جمع آوری زکات فعالیت می کنند.
وی تعهد سال گذشته زکات فردوس را ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد که از این مبلغ ۱۸۷ میلیون تومان وصول شد و امسال نیز با توجه به تعهد ۲۲۰ میلیون تومانی شهرستان تا کنون۱۵۹ میلیون تومان زکات واجب و مستحبی وصول شده است.
وی بیشترین پرداخت زکات را مربوط به روستای عشایری چاهنو دانست و گفت: امسال شاهد افزایش پرداخت زکات مستحبی توسط کشاورزان بودیم.
امام جمعه فردوس هم در این جلسه راه حل مشکلات جامعه را پرداخت زکات برشمرد و افزود: اگر در جامعه اسلامی زکات بدرستی پرداخت شود دیگر شاهد فقر نخواهیم بود.
حجت الاسلام محمد رضا بابایی تصریح کرد: خشکسالیهای اخیر کشت گندم و جو را در استان و منطقه به حداقل رسانده، ولی راه برای وصول زکات مستحبی باز است و مودیان و عاملین زکات باید با ترویج زکات مستحبی در این امر خیر مشارکت کنند.
نظر شما