پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ آذر ۱۳۹۷، ۲۰:۲۹

معاون شهردار رفسنجان:

وسایل غیراستاندارد پارکهای رفسنجان تعویض شدند

وسایل غیراستاندارد پارکهای رفسنجان تعویض شدند

رفسنجان - معاون خدمات شهری شهرداری رفسنجان از تعویض تمامی وسایل غیر استاندارد پارکهای رفسنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مختاری بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای استاندارد شهرستان با حضور مدیرکل استاندارد استان کرمان اظهار داشت: امروزه کیفیت، خواسته تمام مصرف کنندگان است و بی‌ توجهی به آن، موجب از دست رفتن مشتریان و کاهش درآمد می‌ شود.

وی با بیان اینکه استاندارد، بیمه کننده کیفیت محصولات بوده و شرایط را برای رقابت پذیری در کشور فراهم می کند، افزود: رعایت استاندارد، هم برای تولید کنندگان و هم مصرف‌ کنندگان سودآور است.

وی تصریح کرد: با رعایت استانداردها، هزینه ‌های تولید و ساخت کاهش می ‌یابد و تولید براساس نظام و قانون انجام می شود و با تولید کالای با کیفیت، رضایت مصرف ‌کنندگان نیز حاصل می شود.

معاون خدمات شهری شهرداری رفسنجان در ادامه با اشاره به استانداردسازی وسایل بازی در پارک های رفسنجان تصریح کرد: ۵۲ پارک بزرگ، منطقه ای و محله ای در شهر رفسنجان داریم که ۴۸ مورد مجهز به وسایل بازی هستند و تمامی وسایل بازی غیراستاندارد آنها تعویض شدند.

کد خبر 4487010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha