به گزارش خبرنگار مهر، محمد مختاری بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای استاندارد شهرستان با حضور مدیرکل استاندارد استان کرمان اظهار داشت: امروزه کیفیت، خواسته تمام مصرف کنندگان است و بی توجهی به آن، موجب از دست رفتن مشتریان و کاهش درآمد می شود.
وی با بیان اینکه استاندارد، بیمه کننده کیفیت محصولات بوده و شرایط را برای رقابت پذیری در کشور فراهم می کند، افزود: رعایت استاندارد، هم برای تولید کنندگان و هم مصرف کنندگان سودآور است.
وی تصریح کرد: با رعایت استانداردها، هزینه های تولید و ساخت کاهش می یابد و تولید براساس نظام و قانون انجام می شود و با تولید کالای با کیفیت، رضایت مصرف کنندگان نیز حاصل می شود.
معاون خدمات شهری شهرداری رفسنجان در ادامه با اشاره به استانداردسازی وسایل بازی در پارک های رفسنجان تصریح کرد: ۵۲ پارک بزرگ، منطقه ای و محله ای در شهر رفسنجان داریم که ۴۸ مورد مجهز به وسایل بازی هستند و تمامی وسایل بازی غیراستاندارد آنها تعویض شدند.
نظر شما