پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷

در شیراز روی داد؛

قهرمانی و ورزش در کنار هم برای کودکان کار

قهرمانی و ورزش در کنار هم برای کودکان کار

شیراز- کودکان کار از سوی اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی برای بار دوم به سالن ایثار محل تمرین بسکتبال تیم جانبازان شیراز برده شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، روز دوشنبه بیست و ششم آذرماه کودکان کار از سوی اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی برای بار دوم به سالن ایثار محل تمرین بسکتبال تیم جانبازان شیراز برده شدند.

در این برنامه که با هدف الگوسازی و ورزش برای کودکان کار صورت گرفت ،جانبازان از خاطرات دوران دفاع مقدس و رشادتهای خود با کودکان سخن گفتند و کودکان را با معنای ایثار و فداکاری آشنا کردند.

در ادامه جانبازان انواع تکنیک های بسکتبال را به کودکان آموزش دادند.

مدیر اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: کودکان تشنه یادگیری هستند، محیط های پر آسیب و خشن می تواند الگوهای نامناسبی را به کودکان کار ارائه دهد و آنها را به مسیر نادرستی سوق دهد. باید الگوهای مناسبی را به کودکان معرفی کنیم. تیم بسکتبال جانبازان قطع نخاع می تواند الگوی بسیار مناسبی از قهرمانی برای همه کودکان باشد.

یوسف آفرینی، افزود: بیشتر از ۶ ماه است که در اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی شیراز برنامه های آموزشی و فرهنگی متعددی را برای کودکان کار ارائه می دهیم. وی گفت: مجموع این برنامه ها می تواند آینده این کودکان را تغییر دهد و در امر پیشگیری از بزهکاری موثر باشد و همچنین آنها را به سوی زندگی بهتر سوق دهد.
وی در پایان از تیم بسکتبال جانبازان شیراز تشکر کرد و افزود: این بزرگواران با محبت تمام پذیرای کودکان کار بودند و با دلسوزی و صبوری به کودکان آموزش دادند.
کد خبر 4489015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha