پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ بهمن ۱۳۸۵، ۱۰:۴۳

یک منبع آگاه فلسطینی فاش کرد:

آزمایشهای دارویی خطرناک بر روی فلسطینی ها در زندانهای اسرائیلی

یک مقام آگاه فلسطینی فاش کرد که صهیونیستها، از سالها پیش همچنان به آزمایشهای پزشکی و آزمایش داروهای خطرناک بر روی زندانیان فلسطینی ادامه می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازپایگاه اینترنتی محیط ، یکی از مسئولان کمیته اسرای مجلس قانونگذاری فلسطین فاش کرد: اداره زندان های اسرائیل بر روی اسرای فلسطینی آزمایشهای پزشکی خطرناک انجام می دهد.

"عیسی قراقع" تصریح کرد: درسال های اخیر وضعیت بهداشتی و سلامتی اسرای فلسطینی به طوربی سابقه ای کاهش یافته است که درنتیجه آن چندین تن از این اسرا در اثر این آزمایشها به شهادت رسیدند.

دراین بیانیه به این مسئله اشاره شد که رئیس کمیته علوم پارلمان اسرائیل درسال 1997 به انجام سالانه هزار آزمایش دارویی خطرناک در زندان های فلسطینیان و عرب اعتراف کرد.

این مسئول فلسطینی درادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد: ادامه این آزمایشها بر روی اسرای فلسطینی و بدون آگاهی آنان به معنی ارتکاب جنایت های خطرناکی از سوی دولت اسرائیل در حق این اسرا است.

کد خبر 449064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha