پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

چهارمین پروداکت تنک تهران برگزار شد

چهارمین پروداکت تنک تهران برگزار شد

یکی از رویدادهای خودجوش در سیستم استارتاپی ایران، یعنی پروداکت تنک، به همت اسنپ تریپ و بامیلو برگزار شد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این رویداد افشان سامانی مدیر دپارتمان محصول بامیلو و رامین وطن پرست مدیر محصول یاهو، HP و مدیر دپارتمان محصول Trust Pilot توضیحاتی را درباره چالش‌های پیش روی مدیران محصول برای اینکه بتوانند سایت یا اپلیکیشنی را مطابق با اهداف کسب و کار، نیازهای کاربر و کارایی خلق کنند، ارائه کردند.

پروداکت تنک که با هدف گردهمایی مدیران محصول و ایجاد هم افزایی بین متخصصان محصول، طراحان و توسعه دهندگان وب و اپلیکیشن شکل گرفته است، در بیش از ۱۰۰ کشور دیگر نیز برگزار می‌شود. Product Tank برای نخستین بار در لندن و با گردهم آمدن گروهی از مدیران محصول، طراح و توسعه دهنده شکل گرفت و پس از چند سال در بسیاری از کشورهای دیگر نیز برگزار شد.

چهارمین پروداکت تنک تهران در حضور بیش از ۷۰ نفر از متخصصان جوان این این حوزه و سخنرانی افشان سامانی برگزار شد. سامانی که سه سال است از کانادا به ایران بازگشته، از چالش‌های خود به‌عنوان توسعه دهنده وب و یافتن جایگاه خود به عنوان مدیر محصول و مسیر مشکلی که طی کرده است؛ گفت:« من خوش شانس بودم که به عنوان یک مدیر محصول توانستم در چند شرکت معتبر کار کنم و همه ریزه‌کاری ها را در عمل یاد بگیرم.»

وی در این جلسه از چالش‌های موجود در عرصه طراحی و توسعه محصول در ایران گفت:« وقتی از کانادا برگشتم تا در بامیلو تیم محصول را راه اندازی کنم، متوجه شدم که تا چه حد طراحی محصول در ایران ناشناخته و مبهم است. معمولا در ایران، محصول متناسب با نیاز کاربر طراحی نمی‌شود و این چالش بزرگی را برای مدیران محصول و البته کاربران محصول ایجاد کرده است.»

در ادامه این جلسه رامین وطن‌پرست از ساختار منطقی شکل گیری یک محصول و سوالات بنیادینی که یک توسعه دهنده یا طراح برای تولید یک محصول باید از خود بپرسد، صحبت کرد. وی که تجربه مدیریت محصول در سایت یاهو و محصولات hp را دارد، همچنین در مورد دلایل شکست نوکیا برابر محصولات اپل توضیح داد.

وی با اشاره به اینکه گاه زیرساخت‌ها همگی فراهم هستند و برای موفقیت باید چارچوب‌هایی که مانع رشد و تغییر هستند را از سر راه برداشت، افزود:«شاید جالب باشد بدانید که محصولات اپل همگی در نوکیا وجود داشتند ولی یکی از دلایلی که نوکیا شکست خورد، غرور بیجای مدیران نوکیا بود که حاضر به تغییر ساختارهای ذهنی خود نبودند.»

وطن پرست معتقد است برای هر تغییری در محصول باید سوال اصلی را پیدا کرد و برای آن بهترین پاسخ را یافت.

اسنپ تریپ به عنوان بانی این رویداد، علاقمند است تا با کمک به توسعه دهندگان، طراحان و مدیران محصول به ارتقای صنعت ICT و البته رشد استارتاپ‌های موثر در حوزه تجارت الکترونیک کمک کند. پروداکت تنک از همه علاقمندان دعوت می‌کند برای هم فکری و حل چالش‌های این حرفه در این رویدادها که در آینده نیز برگزار خواهد شد، شرکت کنند و با همکاران خود، مشکلاتشان و البته راه حل ها آشنا شوند.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4491980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha