پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۱۱

مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر:

دوره‌های تخصصی آموزشی ویژه فرهنگیان استان بوشهر برگزار می‌شود

دوره‌های تخصصی آموزشی ویژه فرهنگیان استان بوشهر برگزار می‌شود

بوشهر - مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: دوره‌های تخصصی آموزشی ویژه فرهنگیان استان بوشهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر کرمی صبح یکشنبه در حاشیه کارگاه های آموزشی تخصصی متوسطه نظری دبیرستان حجاب بوشهر اظهار داشت: این کارگاه آموزشی با حضور سرگروه های آموزشی استان و ۱۸ شهرستان و منطقه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ۴۰ مدرس استانی کار آموزش این دوره را بر عهده دارند ادامه داد: محوریت دوره در زمینه های درس پژوهی، نظارت بالینی، سنجش و ارزشیابی، کامپیوتر، آیین نامه ها و مقررات (تخلفات اداری)، رفتار شناسی، تحلیل سوالات، تحلیل آمار انجام می شود.

ناصر فولادنیا رئیس اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی متوسطه آموزش و پرورش استان بوشهر نیز با اشاره به اینکه پایه دوازدهم به دلیل نوپایی نیاز به برگزاری کارگاه‌های تخصصی دارد گفت: موضوع اصلی و محوری کارگاه های آموزشی تخصصی متوسطه نظری، نقد و بررسی کتاب های درسی به خصوص کتاب های پایه دوازدهم است.

وی یادآور شد: با توجه به اهمیت تولید علم و پژوهش در بین دانش آموزان، در ۴ سال اخیر تعداد پژوهشسرای دانش آموزی آموزش و پرورش استان افزایش چشم گیری داشته است و از ۴ پژوهشسرا به ۱۹ پژوهشسرا فعال تغییر وضعیت داده است.

فولادنیا با بیان اینکه دو پژوهشسرای استان به عنوان قطب کشوری فعالیت دارند تصریح کرد: پژوهشسرای متقین دشتستان قطب نانو کشوری و پژوهشسرا (رصدخانه) مهر قطب فعالیت نجوم دانش آموزی کشور را میزبانی می کنند.

رئیس اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی متوسطه آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: در حال حاضر نیز آموزش و پرورش استان میزبان دو دبیرخانه کشوری روانشناسی و نانو فناوری است.

وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر توجه بیشتری به پژوهش سراهای دانش آموزی شده است اضافه کرد: در سال تحصیلی ۹۶-۹۵  آموزش و پرورش استان موفق به کسب ۲۸۴ امتیاز شده بود که در سال ۹۷-۹۶ این امتیاز به ۴۵۱ رسید که رشدی معادل ۵۴ درصد داشته است.

فولادنیا با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در کارگاه های آموزشی ۳۸ درصد رشد داشته است ابراز داشت: در سال تحصیلی ۹۶-۹۵، یک هزار و ۸۰۰  شرکت کننده و در سال ۹۷-۹۶ این تعداد به دو هزار و ۵۰۰ نفر افزایش داشته است و همچنین در سال گذشته بالغ بر ۲۵۰ کارگاه آموزشی برای همکاران برگزار شد.

رئیس اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی متوسطه آموزش و پرورش استان در پایان با اشاره به اینکه نیروهای فعال و حائز رتبه استاتی مورد تقدیر این مجموعه قرار گرفتند تا برای موفقیت های کشوری آماده باشند خاطرنشان کرد: رتبه های برتر کشوری نیز در جشنواره ها و مسابقات ۱۵ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 4492973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha