پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ دی ۱۳۹۷، ۱۴:۲۶

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز خبر داد:

پلمب‌ ۱۸ مرکز غیرمجاز پزشکی در البرز/نظارت‌ها تشدید می‌شود

پلمب‌ ۱۸ مرکز غیرمجاز پزشکی در البرز/نظارت‌ها تشدید می‌شود

کرج - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از پلمب ۱۸ مرکز غیرمجازی خبر داد که در حوزه پزشکی فعالیت کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیامک جبارنیا بعدازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان بازرسی، اداره کل تعزیرات حکومتی و سازمان نظام پزشکی با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز همکاری خوبی در حوزه‌های نظارتی حوزه دارند.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌ها طی دو ماه گذشته، گفت: اقداماتی مؤثری در خصوص فعالیت افراد و مراکز غیرمجاز که در بحث درمان ورود می‌کنند، انجام‌شده است زیرا این قبیل فعالیت‌ها در بحث درمان موجب خسارت و هتک حرمت جامعه پزشکی می‌شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اضافه کرد: ۱۰۰ درمانگاه عمومی، هزار و ۱۰۰ مطب عمومی، هزار مطب تخصصی و ۸۱ درمانگاه عمومی در کنار بیمارستان‌های دولتی و خصوصی استان به مردم خدمات ارائه می‌کنند.

جبارنیا با تأکید بر اینکه بیش از ۱۰۰ درمانگاه دولتی و تخصصی و دو هزار و ۲۰۰ مطب خصوصی و دولتی در استان فعالیت می‌کنند، گفت: در شش‌ماهه نخست سال جاری ۲۱۸ مورد بازدید از مطب‌ها انجام‌شده که این آمار بازدید تنها در دو ماه قبل ۹۰ مورد بوده است.

وی تعداد پرونده‌های ارجاعی به سازمان نظام پزشکی را در نیمه نخست سال جاری سه مورد اعلام کرد و گفت: در دو ماه اخیر، ۱۳ مورد پرونده به این سازمان ارجاع داده‌شده که رشد چشم‌گیری داشته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تعداد مراکز پلمب‌شده در نیمه نخست سال جاری را ۱۶ مورد اعلام کرد و گفت: این در حالی است که در دو ماه اخیر ۱۸ مرکز غیرمجاز و متخلف پلمپ شده است، فعالیت شاغلان غیرمجاز نیز از ۲۱ مورد در شش ماه ابتدایی سال به ۲۶ مورد در دوماهه اخیر رسیده است.

جبارنیا تصریح کرد: در کنار نظارت‌های برخوردی، بازدیدهای جامع و کارشناسی از مراکز درمانی دولتی، غیردولتی و مطب‌ها و دیگر مراکز پزشکی ازجمله مراکز جراحی و دندانپزشکی به‌عمل‌آمده است، ۲۴۷ پروانه طی شش‌ماهه نخست سال صادرشده که تعدادی زیادی از آن منجر به صدور جواز اولیه و بهره‌برداری شده است.

وی با تأکید بر اینکه ۱۴۰ پرونده در جلسات کمیسیون ماده ۲۰ ظرف چند ماه اخیر بررسی‌شده است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی البرز در راستای انجام رسالت خود بدون جناح‌بندی و سوگیری عمل کرده و نظارت دقیق انجام‌شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با تأکید بر اهمیت رسیدگی به تخلفات در جامعه پزشکی، گفت: اشتباهات پزشکان به هنگام جراحی که قصور در وظیفه است، تخلفات عطاری‌ها و فروشندگان داروهای گیاهی که در امر طبابت دخالت می‌کنند و یا دندان‌سازهایی که بدون گذران دوره‌های لازم اقدام به کار می‌کنند ازجمله این موارد هستند که پیگیری می‌شود و ما با قاطعیت با آن‌ها برخورد می‌کنیم.

کد خبر 4493087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha