پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۲۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی:

۹ دی فرصتی برای تبیین نقش بی‌بدیل ولایت فقیه درعبور از بحران است

۹ دی فرصتی برای تبیین نقش بی‌بدیل ولایت فقیه درعبور از بحران است

بجنورد- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: سالروز حماسه ۹ دی فرصتی مناسب برای بصیرت افزایی و تبیین نقش بی بدیل ولایت فقیه در عبور عزتمندانه از بحران ها و حفظ دستاوردهای نظام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی خادمی اظهار کرد: حضور عاشورایی مردم در حمایت از ولایت فقیه و راهپیمایی این روز، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید و ۹ دی برائت ملت ایران به دشمنان و آری گفتن به نظام اسلامی بود.

خادمی با اشاره به فعالیت دشمنان در داخل و خارج از میهن اسلامی برای کمرنگ نشان دادن چهلمین سال عزت ملت ایران، بیان کرد: روحانیون و نهادهای وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی باید با برنامه‌ریزی دقیق برای تبیین نقش انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن تلاش مضاعفی داشته باشند.

وی افزود: مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران، بار دیگر با حضور خودجوش ده‌ها میلیونی مردم اثبات شد و اکنون مبلغان در حفظ این ارزش مسئولندو نباید از آن غافل شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی تصریح کرد: ۹ دی ماه در واقع روز رسوایی دشمنان اسلام بود و ملت ایران دشمنان خود را شناختند و این موضوع دست آورد عظیمی است.

کد خبر 4494468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha