به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی شجاعی در جمع مدیران حوزه صنعت، معدن و تجارت استان اظهار کرد: یکی از داشته های بسیار مهم این استان وجود معادن است که باید این حوزه مورد حمایت و تقویت قرار گیرد.
شجاعی تصریح کرد: حوزه صنعت، معدن و تجارت استان با عملکرد خوب خود می تواند یکی از پایه های پیشرفت به شمار برود البته اگر در این مسیر نقش بخش خصوصی فراموش نشود.
وی افزود: سال هاست که به اشتباه فکر می کنند بسیاری از مدیران دولتی باید جایگزین بخش خصوصی شوند در حالی که یکی از دلایل عقب ماندگی ما در بسیاری از شاخص های کشوری همین بی توجهی به بخش خصوصی است.
استاندار خراسان شمالی در ادامه با تاکید بر این که نیازمند تغییر در نگاه و تحول در اجرا هستیم، گفت: وظیفه ما در قبال بخش خصوصی فراهم آوردن زیرساخت های لازم و نقش نظارتی و سیاستگذاری در این حوزه است تا شاهد حل سریع مشکلات باشیم و نباید فراموش کرد که تنها بخش خصوصی می تواند حوزه اشتغال و رفاه مردم را متحول کند.
نظر شما