پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۰۶

طی پیامی تاکید شد؛

آیت الله هاشمی شاهرودی مرد اخلاق و جهاد در راه احقاق حق بود

آیت الله هاشمی شاهرودی مرد اخلاق و جهاد در راه احقاق حق بود

شاهرود - نماینده شاهرود و میامی در مجلس طی پیامی ضمن گرامی‌داشتن مقام شامخ مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: این عالم وارسته مرد اخلاق و جهاد در راه احقاق حق بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده شاهرود و میامی در مجلس، سید حسن حسینی شاهرودی در پیامی ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت آیت الله شاهرودی، نوشت: درد جانکاهی است برای دلسوختگان نظام مقدس جمهوری اسلامی، که در آستانه چهل سالگی این انقلاب شکوهمند، عالم وارسته و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حضرت آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی مرد اخلاق و جهاد در راه احقاق حق، دارفانی را وداع گفته و پس از عمری مجاهدت خالصانه در راه تحصیل و ترویج معارف اهل بیت (علیهم السلام) و پایداری در سنگرهای مختلف، وظایف سنگینی که بر عهده ایشان بود، به دیدار معبود شتافت.

اینجانب این ضایعه را به پیشگاه مقدس حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، مقام معظم رهبری، حوزه‌های علمیه، مردم ولایتمدار و بیت مرحوم آیت‌الله حاج سیدعلی حسینی شاهرودی و خانواده مکرم آن عالم ربانی واصل شده به رحمت و غفران الهی، تسلیت عرض کرده و برای ایشان از درگاه خداوند متعال علو درجات و حشر با سالار شهیدان (صلوات الله علیه) را مسألت دارم.

کد خبر 4494870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha