۵ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۲

آسمان خوزستان بارانی می شود

آسمان خوزستان بارانی می شود

اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: انتظار می رود سامانه ای بارش زا از اواخر روز پنجشنبه تا اواخر روز جمعه سبب رگبار، باران، رعد وبرق و وزش باد قابل ملاحظه شود.

محمد سبزه زاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته شوش با ۲۱ و بهبهان با ۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین مناطق استان گزارش شده اند.

وی با بیان اینکه طی همین مدت اهواز حداکثر و حداقل دمای ۱۹ و ۶  درجه سانتیگراد را گزارش شده است، افزود: آسمان استان تا ۲۴ ساعت آینده  قسمتی ابری  به تدریج از اواسط وقت افزایش ابر و در اغلب مناطق همراه با مه یا مه رقیق صبحگاهی پیش بینی می شود.

سبزه زاری گفت: انتظار می رود سامانه ای بارش زا از اواخر روز پنجشنبه تا اواخر روز جمعه سبب رگبار، باران، رعد وبرق و وزش باد قابل ملاحظه  شود که بیشترین شدت بارش در نیمه شمالی، شرقی و ارتفاعات استان خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: در این روزها خلیج فارس مواج خواهد بود و بارش در ارتفاعات به شکل برف است.

کد خبر 4496676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha