پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۴۵

روزانه 115 هزار خودرو بدون آرم وارد محدوده طرح ترافیک می شود

در حالی که سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران ، تنها 86 هزار آرم طرح و ترافیک صادر می کند ، در فصل تابستان روزانه 115 هزار و 221 وسیله نقلیه غیر مجاز به محدوده طرح و ترافیک وارد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون برنامه ریزی و مهندسی ترافیک سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران ، بر اساس آخرین بررسی های این سازمان از ورود خودروهای دارای مجوز به محدوده طرح ترافیک ، افزود: مجموعا تعداد 435 هزار و 326 وسیله نقلیه از 75 معبر ورودی به محدوده طرح و ترافیک وارد شده اند.

دکتر بابک عباسی ادامه داد: از این تعداد روزانه سهم وسیله نقلیه شخصی 5/36 درصد ، وانت 9/6 درصد ، وانت تاکسی 22 درصد ، اتوبوس و مینی بوس 3 درصد و تعداد 3/31  درصد سهم وسیله نقلیه موتوری بوده است که در ساعات 30/6 تا 17 مورد بررسی قرار گرفته است.

هفتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران روزهای 7 و 8 اسفند 85 در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.

کد خبر 449668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha