پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۳۷

امام جمعه شهرکرد:

توسعه خدمات درمانی در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری ضروری است

توسعه خدمات درمانی در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری ضروری است

شهرکرد- نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: توسعه خدمات درمانی در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی نکونام شامگاه چهارشنبه در دیدار با  قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه توسعه خدمات درمانی در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری ضروری است، اظهار داشت: افزایش خدمات درمانی و بهداشتی در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد بیان کرد: افزایش خدمات بهدشاتی و درمانی در مناطق محروم از مهمترین خواسته مردم در استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به اینکه بهره گیری از ظرفیت خیران سلامت برای ارتقای خدمات درمانی  بهداشتی در مناطق محروم استان ضروری است، بیان کرد: خیران نقش مهمی در توسعه خدمات درمانی و بهداشتی در این استان دارند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: تلاش های بسیار خوبی برای ارتقای وضعیت بهداشت و درمان این استان انجام شده است.

وی بیان کرد: وزارت بهداشت برای توسعه خدمات درمانی و بهداشتی در چهارمحال و بختیاری باید نگاه ویژه داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد اظهار داشت: خیران سلامت باید مورد حمایت بیشتر قرار گیرند و از ظرفیت آنها برای توسعه خدمات درمانی بهره گیری کرد.

کد خبر 4496799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha