۶ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۷

بازتاب گزارش مهر/

مسئولان مازندران به خانه «توران» رفتند

مسئولان مازندران به خانه «توران» رفتند

ساری - انتشار گزارش تصویری« ۶۲ سال در آرزوی دعوت شاه غریبان » در خبرگزاری مهر، شماری از مسئولان مازندران را به خانه توران بانوی فداکار ساروی کشاند.

به گزارش خبرنگار مهر، توران صدیقی بانوی ۶۲ ساله اهل روستای عیسی خندق در حوالی ساری است که سال های سال از سه فرزند معلول ذهنی خود نگهداری می کند.

این مادر که به بانوی صبر و ایثار معروف است، تنها یک آرزو دارد؛ زیارت امام هشتم. سفر به مشهد سقف آرزوهای او و امیدوار است تا پیش از مرگ یک بار امکان زیارت حرم امام رضا (ع) برای او فراهم شود.

ثبت گزارض تصویری ۶۲ سال در آرزوی دعوت توسط امیرعلی رزاقی عکاس خبرگزاری مهر مازندران، سبب شد تا شماری از خیران و مسئولان برای برآورده شدن آرزوی بانوی ساروی اعلام آمادگی کنند و این بانو به اتفاق فرزندانش شنبه هفته آینده به زیارت مشهد مقدس مشرف می شوند.

سعید آرام مدیرکل بهزیستی مازندران نیز عصر پنجشنبه به اتفاق معاونانش به دیدار توران و خانواده اش رفت و از این بانوی صبور و ایثارگر تقدیر کرد. همچنین مقرر شد برای یکی از فرزندان توران به نام علی اکبر توسط بهزیستی مازندران شغل ایجاد شود.

همچنین استاندار مازندران تیمی را برای بررسی وضعیت و رفع مشکلات بانوی ساوری و فرزندان معلولش تشکیل داد.

عیسی خندق روستایی کوچک در نزدیکی ساری است، روستایی که سال‌هاست شاهد کوتاه آمدن دشواری‌های زندگی در برابر رشادت «توران صدیقی» است؛ زنی روستایی که نام او با واژه‌ی ازخودگذشتگی پیوندی عمیق و طولانی دارد. توران بزرگ خانواده است وهفت فرزند دارد.سه دختر و یک پسر سالم و دو دختر و یک پسر معلول ذهنیِ بزرگسال، حاصل زندگی مشترک او و خیرالله صفری است. همسر او هفت سال پیش فوت کرد و باوجود اینکه او مجبور شد تا بار نگهداری از فرزندانش را به‌تنهایی به‌دوش بکشد، ذره‌ای از امید و انگیزه‌ی مادر برای ادامه‌ زندگی در کنار سه فرزند معلولش کم نشد.

فرزندان سالم توران هرکدام به زندگی خانوادگی و شخصی خود مشغول هستند، مادر با منیژه، علی‌اصغر و زینب سه فرزند معلول خود که از روزهای نوجوانی بیماری آنها روندی روبه‌رشد داشته‌است روز را آغاز و تا شب به پای آنها زندگی و تلاش می‌کند. توران، جسم و روح خود را وقف ۳ فرزند معلول خود کرده‌است که با او زندگی می‌کنند، فرزندانی که هرکدام جایگاه ویژه‌ی خود را در قلب بزرگ مادر دارند.

منیژه، بزرگ‌ترین فرزند معلول توران است و ۳۹ سال دارد. حاصل ازدواج منیژه در روزهای جوانی دو فرزند است که شبنم، دختر او پس از جدایی پدر از مادر، ازدواج کرده و در کنار مادر زندگی می‌کند. علی اصغر، ۳۲ سال دارد و مجرد و در کنار توران زندگی می‌کند، مادر هر صبح او را حمام می‌برد، به علی‌اصغر غذا می‌دهد و پس از چند ساعت به نزدیکی زمین فوتبال روستا؛ تنها تفرجگاه علی‌اصغر می‌رود تا او را برای خوردن ناهار به خانه برگرداند.

زینب، سومین فرزند معلول توران، در ۲۰ سالگی رنجی مضاعف بر زندگی مادر وارد کرد. او یک روز از خانه خارج می‌شود و بازگشت او ۷ سال طول می‌کشد، زینب تنها به یاد دارد که از گرگان راهی گنبد شد و پس از چندین سال زندگی در بهزیستی گنبد، با تماس کارمندان بهزیستی، گم‌شده پیدا می‌شود و به خانه برمی‌گردد. در تمام روزهای غیبت زینب، توران که پس از قطع امید از یافتن فرزندش، مرگ او را باور کرده بود، هر ماه مراسمی برای عزای فرزند از دست رفته‌اش در روستا برپا می‌کرد، پس از ۷ سال با بازگشت او به خانه، امید مادر برای ادامه‌ی زندگی از نو زاده شد.

بیش از دو دهه نگهداری از سه معلول و انجام کارهای روزمره‌ از نظافت و شست‌وشو تا غذا دادن به آنها در کنار هفت سال چشم دوختن به در خانه برای برگشت زینب، دختر گم‌شده‌ خانواده، نگاه توران به زندگی را ژرف‌تر کرده‌است. توران به ریاضت هر روزه‌ی خود نگاهی متفاوت دارد و معتقد است حضور ۳ فرزند معلول در خانه‌ او موهبت خداوند است و خدا او را برای انجام این امر انتخاب کرده‌است.

توران صدیقی، تنها یک آرزو دارد؛ زیارت امام هشتم. سفر به مشهد سقف آرزوهای او است و امیدوار است تا پیش از مرگ یک بار امکان زیارت حرم امام رضا (ع) برای او فراهم شود و این آرزوی دیرنه با انتشار گزارش خبرگزاری مهر، همت خیران و مسئولان به واقعیت تبدیل شده است.

کد خبر 4497158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha