به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اطلاعرسانی استانداری زنجان، فرامرز نیکسرشت در پنجمین جلسه گارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان، بر لزوم ارائه آموزشهای مهارتی و حرفهای به بانوان جویای کار و دختران فارغالتحصیل دانشگاهها تاکید کرد و گفت: ارتقای سطح دانش و مهارتهای مربیان و برگزاری دورههای بازآموزی با استفاده از مربیان تراز اول کشور به منظور کاهش اختلاف سطح آموزشها در سطح شهرستانها و مرکز استان در بهبود وضعیت اشتغال بانوان ضروری است.
وی افزایش اعتماد به نفس و خودباوری زنان، ایجاد زمینه آشنایی و تعامل بین زنان فعال اقتصادی و ایجاد بستر مناسب برای نقشآفرینی زنان کارآفرین و مولد در اقتصاد را مهم دانست و تصریح کرد: ایجاد سایت کارگاهی برای تولید، عرضه و فروش محصولات و تشویق زنان و دختران کارآفرین، روند اشتغال پایدار و بهبود فرآیند کسب و کار و افزایش نرخ مشارکت زنان را تسریع میبخشد.
نیک سرشت برگزاری ادواری جلسات شورای توسعه و تعاون بانوان کارآفرین استان توسط شرکت شهرکهای صنعتی را یادآور شد و افزود: بهروزرسانی بانک اطلاعات زنان کارآفرین استان، تجمیع منابع موجود و ایجاد شبکههای ارتباطی میان زنان فعال اقتصادی در بهبود فضای کسب و کار زنان موثر است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان نیز در این جلسه، توجه به اولویتهای استان در برنامهریزی برای اشتغال و بهبود وضعیت زنان استان را ضروری دانست و گفت: برنامهریزی در عرصههای مختلف و توجه به اولویتهای فرآیند برنامهریزی از اهمیت بهسزایی برخوردار است که از این طریق میتوان مسائل مهم را در زمان اندکی محقق کرد.
ماهرخ بلوری، نیروی انسانی توانمند را در رشد شاخصهای اقتصادی و اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، کاهش فقر و توزیع عادلانه درآمد در جامعه تاثیرگذار دانست و افزود: ارائه آموزشهای تخصصی و حرفهای نقش مهمی در توانمندسازی نیروی انسانی بهویژه بانوان در عرصههای مختلف اقتصادی و اجتماعی را دارا است.
وی ادامه داد: با توجه به استقبال زنان و دختران شهری و روستایی جویای کار از آموزشهای فنی و حرفهای، ارائه و کیفی کردن این آموزشها با در نظر گرفتن نیازهای بازار کار میتواند تحولی عمیق را در نیروهای تولیدی و از آن جمله در نیروی انسانی، روشها و شتابدهی به فرآیند تولید به همراه داشته باشد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان در ادامه با اشاره به فعالیتهای بسیج سازندگی، تصریح کرد: پیدایش نهاد بسیج بهعنوان یک تشکل مردمی در راستای توسعه و حفظ ارزشهای اجتماعی، زمینه را برای وحدت و همبستگی هر چه بیشتر بین مردم فراهم ساخته است، به طوری که در این چهار دهه اخیر شاهد ترویج فرهنگ کار و تلاش، کمک به محرومیتزدایی، تقویت روحیه مسئولیتپذیری، ایجاد اشتغالهای زودبازده، امدادرسانی در سوانح غیرمترقبه و برنامهریزی برای حضور زنان در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پژوهشی که از شاخصههای عصر دانایی است، توسط این نهاد مردمی و اجتماعمحور در استان بودهایم.
بلوری، اطلاعرسانی به بانوان جویای کار از خدمات حمایتی شهرکهای صنعتی و تسهیل در دسترسی به سرمایه را ضروری دانست و افزود: باید آموزشهای مدیریتی و مهارتی به این افراد ارائه شود، موانع ساختاری برطرف و جایگاه زنان کارآفرین در نگرش عمومی مورد اصلاح قرار گیرد.
نظر شما