به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، عبدالله حسن کودک ۲ سالۀ یمنی که در بیمارستانی در ایالت اوکلند آمریکا تحت مداوا بود و پزشکان او را به کمک دستگاه ها زنده نگاه داشته بودند، سرانجام پس از آخرین دیدار با مادرش جان باخت.
داستان تلخ زندگی این کودک پس از آن خبرساز شد که دستگاه اجرایی آمریکا در پی فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با درخواست ویزای مادرش «شیما سویله» مخالفت کرد و به این ترتیب برای مدتی طولانی مانع عملی شدن آخرین دیدار آنها شد.
این کودک ۲ ساله اکتبر سال گذشته میلادی به همراه پدرش به آمریکا آمده بود.
آخرین دیدارش با مادر نیز تنها زمانی ممکن شد که پدرش علی حسن از طریق رسانه ها از دونالد ترامپ درخواست کرد تا اجازۀ صدور ویزا برای همسرش را ممکن سازد.
شیما سویله برخلاف همسر و فرزندش (که شهروند آمریکا هستند) دارای ملیت یمنی بود. او سرانجام هفتۀ گذشته تحت فشار افکار عمومی و گروه های مدافع حقوق بشر توانست وارد خاک آمریکا شود.
این درحالی بود که پزشکان به پدر کودک اعلام کرده بودند که فرزندشان را حداکثر می توانند به مدت یک ماه به کمک دستگاهها زنده نگه دارند.
قرار است مراسم خاکسپاری عبدالله کوچک عصر امروز شنبه به وقت محلی در کالیفرنیا برگزار شود.
نظر شما