پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ بهمن ۱۳۸۵، ۱۶:۱۳

در سال آینده ؛

خطوط ویژه اتوبوسرانی تهران تا 300 کیلومتر افزایش می یابد

خطوط ویژه اتوبوسرانی تهران تا 300 کیلومتر افزایش می یابد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه گفت: علاوه بر تقویت 60 کیلومتر خطوط فعلی ویژه اتوبوس ، در سال 86 با هدف پاسخگویی به حجم انبوهی از مسافران با سرعت زیاد ، طی دو مرحله مسیر خطوط ویژه اتوبوسرانی ابتدا به 180 کیلومتر و سپس تا 300 کیلومتر افزایش خواهد یافت .

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد احمدی بافنده با تاکید بر برنامه توسعه خطوط ویژه اتوبوسرانی و خط ویژه کردن برخی خطوط فعلی اتوبوس در سال آینده ، افزود: شهرداری تهران بر خط ویژه کردن برخی خطوط اتوبوسرانی مانند خط اتوبوس های میدان انقلاب تا آزادی به طول 4/4 کیلومتر اصرار دارد و در این راستا پیشنهاد خود را به وزارت کشور ، معاونت حمل و نقل و ترافیک و راهنمایی و رانندگی ارائه داده که این پیشنهاد در حال بررسی است.

وی همچنین از برنامه افزایش خطوط و تعداد اتوبوس های برقی شهر تهران در سال آینده خبر داد و گفت: هم اکنون مقدمات لازم برای راه اندازی خطوط اتوبوس برقی در مسیر میادین شوش - راه آهن در حال انجام است و پیشنهاداتی نیز به وزارت کشور برای خرید اتوبوس های برقی و تجهیزات فنی لازم ، ارائه شده است.

احمدی بافنده با تاکید بر ضرورت همراهی و کمک دولت برای تامین اتوبوس های مورد نیاز برای توسعه خطوط اتوبوسرانی و افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران تصریح کرد: در صورت یاری و کمک دولت در سال 86 برنامه توسعه خطوط اتوبوس های برقی در پایتخت با سرعت و جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد.

کد خبر 449932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha