به گزارش خبرگزاری مهر ، مدیرکل حریم شهر تهران اظهار داشت: کمبود امکانات رفاهی و خدماتی در روستاهای اطراف تهران باعث افزایش میزان حاشیه نشینی در پاییتخت شده است به همین دلیل اجرای پروژه های خدماتی و رفاهی کلان در روستاهای اطراف شهر در دستور کار اداره کل حریم تهران قرار گرفته است.
دکتر حسن ابوتراب افزود: با وجود آنکه طرح های مختلفی برای حفظ حریم تهران در نظر گرفته شده است اما به دلیل افزایش مداوم قیمت زمین و کمبود امکانات در سایر استانها و روستاهای اطراف تهران حریم تهران با خطر جدی مواجه است.
وی تصریح کرد: طرح کمربند سبز شهر تهران با هدف حفظ حریم شهر و افزایش فضاهای سبز به تصویب رسیده اما در صورتیکه نظارت دقیق و برنامه های حفاظتی مدونی وجود نداشته باشد کمربندسبز پایتخت نیز به خطر می افتد و ممکن است مورد تعرض قرار گیرد.
مدیرکل حریم شهر تهران تاکید کرد: باید برنامه ها و سیاست هایی اتخاذ شود تا از هرگونه ساخت و ساز غیر مجازدر حریم تهران جلوگیری شود و برساخت و ساز روستاهای اطراف پاییتخت نیز نظارت دقیق و همه جانبه ای صورت گیرد.
نظر شما