پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ اسفند ۱۳۸۵، ۱۰:۰۴

رئیس دانشگاه زنجان در گفتگو با مهر :

کنفرانس بین‌المللی ریاضی در دانشگاه زنجان برگزار می شود

رئیس دانشگاه زنجان از برگزاری سی و هشتمین کنفرانس بین‌ المللی ریاضی از 12 تا 15شهریور ماه سال 86 در دانشگاه زنجان خبر داد.

علیرضا نداف اسکویی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با بیان اینکه در این سمینار 3 روزه بیش‌ از هزار نفر از اساتید برتر جهان حضور خواهند داشت، گفت: در این همایش آخرین یافته‌ های علم ریاضی در قالب مقالات علمی از سوی استادان داخلی و خارجی ارایه می شود.

وی با تاکید بر اینکه نقش رشته ریاضی به عنوان یکی ‌از علوم پایه در پیشرفت و توسعه کشور انکارناپذیر است، گفت : دانشگاه زنجان توانسته است طی سال های اخیر جهش های قابل توجهی در زمینه ریاضی در سطح ملی و بین المللی داشته باشد.

کد خبر 449987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha