پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۴۸

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان:

۲۱ مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در استان زنجان فعال است

 ۲۱  مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در استان زنجان فعال است

زنجان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: ۲۱ مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در استان زنجان فعال و ۲ مجتمع نیز در مرحله احداث است .

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین علی‌اکبری صبح سه شنبه در جلسه کارگروه تسهیلات سفر، به وضعیت مجتمع های بین‌راهی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  ۲۱  مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در استان زنجان  فعال است.

وی اظهار کرد: مجتمع‌های خدمات رفاهی جاده‌ای باید متناسب با نیاز و رعایت حال رفاه و آرامش مسافران احداث شود. 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان گفت: ۲ مجتمع  خدماتی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۵۰ درصد در محور قیدار به ابهر و سه راهی سرچم  به اردبیل در دست ساخت است که با بهره‌برداری این دو مجتمع ارائه خدمات به مسافران تسریع می‌شود. 

علی‌اکبری بر نظارت و بازرسی از مجتمع‌های بین‌راهی تأکید کرد و افزود: سازمان نظارت لازم  از مجتمع‌های بین‌راهی را دارد و حق مردم است که از خدمات به نحو احسن استفاده کنند.

وی ابراز کرد: ۲۳ درصد از کل تردد وسایل نقلیه در جاده‌های استان زنجان به وسایل نقلیه سنگین اختصاص دارد و میانگین کشوری ۱۵ درصد بوده و استان زنجان در رتبه ۷ کشور از حیث درصد تردد وسایل نقلیه سنگین در جاده‌ها قرار دارد. 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان تأکید کرد: ۲۰ دوربین ثبت تخلف در آزادراه‌های زنجان-تبریز و زنجان - قزوین فعال است و این امر باعث کاهش تصادفات در این محورها شده است. 

کد خبر 4501050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha