به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسی ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با عنوان اینکه در مواجهه با حوادث با مشکلاتی مواجه بودیم گفت: خوشبختانه ساختار مدیریت بحران در استانداری ها شکل گرفت و پزشکی قانونی نیز جزو آن است.
وی با اظهار اینکه در زیرساخت ها با مشکلاتی مواجه هستیم گفت: اگر در بحرانی ۲۰۰ یا ۳۰۰ فوتی داشته باشیم محلی برای نگهداری اجساد نداریم و باید سوله بحران در استان ایجاد شود.
وی گفت: اعتبارت سوله بحران باید از سوی استانداری تامین شود تا در مواقع لزوم این سوله بتواند با مدیریت پزشکی قانونی به ارائه خدمات بپردازد.
عباسی با اظهار اینکه مدت سه سال ایجاد سوله بحران در استان مطرح و پیگیری شده است گفت: متاسفانه این طرح در دستور کار قرار نگرفته است و از مسئولان مرکز و ارشد استان تقاضا داریم در این زمینه برنامه ریزی کنند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران تصریح کرد: در بیمارستان ها ساختارها برای نگهداری اجساد پیش بینی نشده است و اساسا نگهداری اجساد وظیفه شهرداری ها است و در شرایط بحران، باید از امکانات سوله بحران بهره گرفت.
نظر شما