پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ اسفند ۱۳۸۵، ۱۰:۲۶

دیابت مادران باردار بر حافظه کودک تاثیر منفی دارد

دیابت مادران باردار بر حافظه کودک تاثیر منفی دارد

کودکانی که مادرانشان در زمان بارداری دچار دیابت بوده اند دیرتر از بقیه کودکان حافظه خود را تکمیل می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز ، این اختلال در عملکرد کامل حافظه به این دلیل ایجاد می شود که در مادران بارداری که دچار دیابت هستند وضعیتی ایجاد می شود که اکسیژن و اهن کافی به جنین نمی رسد و همین امر منجر به عوارض بعدی می شود.

با توجه به اینکه نیاز به اهن در مدت بارداری  به واسطه تشکیل سلولهای خونی در جنین دو برابر می شود و مادران باردار دیابتی دچار کاهش اهن می شوند این عارضه بر جنین و حافظه وی تاثیر منفی می گذارد.

و با توجه به اینکه اهن سلولهای مورد نیاز برای حمل اکسیژن را می سازد در تامین اکسیژن نیز مشکل ایجاد می شود.

به طور کلی کودک در پایان 12 ماهگی باید دارای حافظه ای کامل باشد اما در این گونه کودکان که مادران دیابتی دارند این تکمیل حافظه تفریبا یک سال دیرتر و پس از پایان دو سالگی انجام می پذیرد.

به همین دلیل مادران بارداری که دچار دیابت بوده و یا در زمان بارداری دچار این عارضه می شوند باید به طور مداوم و منظم تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرند تا اقدامات لازم در موردشان انجام پذیرد و از تشدید وضعیت جلوگیری شود.

کد خبر 450239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha