به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا ایزدی در نشست هم اندیشی با فرماندار تفرش با هدف توسعه زیرساخت های گردشگری این شهرستان و همچنین آغاز به کار طرح مقبره پرفسور حسابی اظهار داشت: در شهرستانی مانند تفرش که به واسطه وضعیت جغرافیایی خاص، توسعه نداشته، می توان در حوزه خدمات سرمایه گذاری کرد و از این محل بافت اقتصادی شهر را تغییر داد.
وی افزود: در حال حاضر راس منشور خدمات، گردشگری است که با توجه به پتانسیل های قابل توجه این شهرستان در این حوزه، می تواند نقطه طلایی و ثروت زای این حوزه باشد. اقتصاد محلی را بارور کند، جامعه محلی را توانمند سازد و حافظ محیط زیست و اشتغال زا باشد. سازمان میراث فرهنگی نیز در این راستا از سرمایه گذاران حمایت خواهد کرد چراکه معتقدیم در شرایط فعلی کشور این سرمایه گذاران هستند که در نوک پیکان جهاد اقتصادی قرار دارند.
ایزدی در ادامه گفت: در بسیاری از شهرهای کشور برای خلق جاذبه به برند سازی رو می آوریم تا تک جاذبه ای تاریخی، طبیعی و یا حتی مدرن را به موتور اقتصادی آن جامعه بدل کنیم اما تفرش خود برند ساز است و تنها به معرفی و تبلیغات احتیاج دارد. مفاخر نامدار، تاریخ سترگ، طبیعت بکر و جغرافیای کم نظیر این شهرستان، چهار برندی هستند که باید مانند یک دستگاه چهار موتوره به پویایی اجتماعی، اقتصادی و تولید ثروت شهرستان کمک کنند.
وی با اعلام موضع نسبت به عدم واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی گفت: به هیچ عنوان تفکر و قصد تصدی گری نداریم و این آمادگی وجود دارد که در چارچوب قوانین دست بخش خصوصی را در به کارگیری از بناهای تاریخی باز بگذاریم منتها اصل اساسی حفظ اصالت بناها است.
ایزدی در پایان افزود: محوطه اطراف مسجد شش ناو تفرش توان و کشش ساخت بناهای تجاری جدید را ندارد. مهمترین اولویت در این مجموعه حفظ اصل و کاربری های فرعی آن است. اگر گردشگری تفرش تقویت شود و شاهد حضور گردشگران در شهرستان باشیم درآمد زایی شهر بهترین حامی و متولی حفظ بناها خواهد بود.
نظر شما