به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «حسان قاسمی » مدیر مسئول امور مهاجران در وزارت کشور الجزایر درباره توطئه منطقه ای بزرگ ضد الجزایر از سوی برخی طرفهای منطقه ای هشدار داد و اعلام کرد: هدف سرازیر کردن تروریستهای از حلب سوریه به الجزایر از طریق کشورهای مجاور که شاهد بی ثباتی امنیتی هستند از جمله نیجر و مالی، است.
وی افزود: تروریستها از مناطق بحران خیز مانند سوریه و عراق به دنبال رخنه در مرزهای الجزایر با استفاده از گذرنامه های سودانی جعلی هستند. بسیاری از نظامیان گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه که به صورت غیر قانونی وارد الجزایر شده بودند، با افسران عالی رتبه این گروه در ارتباط بودند..
قاسمی تاکید کرد: الجزایر با دقت پرونده این مهاجران عرب که از سوریه و یمن به الجزایر آمده بودند را دنبال می کند، آن ها با هماهنگی سازمان های مسلح از طریق مالی و نیجر خود را به الجزایر رسانده بودند و ارتش الجزایر نیز خود را ملزم به مقابله با اینگونه تهدیدها می داند.
وی اعلام کرد: دلیل اینکه این عناصر از طریق سودان به الجزایر آمده اند این است که کشورهای منطقه بالکان اقدامات امنیتی شدیدی در طول مرزهای خود برای جلوگیری از نفوذ عناصر سازمان های تروریستی به اروپا انجام داده اند.
نظر شما