به گزارش خبرنگار مهر، علی زینی وند پیش از ظهر امروز در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با تاکید بر اهمیت نقش معدن در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در کشور و استان اظهار داشت: استان یزد می تواند استان پیشرو در حوزه معدن باشد.
وی، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را شورایی مهم و تاثیرگذار در استان دانست و بیان کرد: یکی از شوراهایی که لازم است بازوی دولت و مردم و بازوی مشورتی مدیریت ارشد استان در حوزه اقتصاد باشد، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی است.
زینی وند، بخش خصوصی استان را متخصص، توانمند و تاثیرگذار دانست و ادامه داد: در همین مدت برخی از مشکلات کشور از طریق بخشنامه هایی که منشا آن استان یزد بوده و توانسته راهگشا باشد، حل شده است.
زینی وند با یادآوری پتانسیل بالای استان در بخش معدن، خاطرنشان کرد: این بخش با توجه به شرایط حساس کشور و ضرورت آمادگی در مقابل تحریمها میتواند بسیار نقش آفرین باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخاب استاندار جدید در هیئت دولت، آقای طالبی به عنوان استاندار یزد، فردی با دانش بسیار و شناخت کامل از مسائل استان است.
نظر شما