به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا حسینی بعدازظهر پنجشنبه در نشست خبری که با موضوع آزمون سراسری حفظ مفاهیم قرآن کریم در گلستان در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۴۰ برنامه مربوط به برنامه های «قرآن، عترت، نماز» در اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش گلستان پیگیری می شود.
وی افزود: هرساله دانش آموزان و فرهنگیان به شکل گسترده از بین بیش از ۱۴ رشته قرآنی که یکی از موضوعات آن نهضت ملی حفظ قرآن کریم است، در بخش های حفظ سه جزء، پنج جزء، ۱۰ جزء، ۲۰ و ۳۰ جزء در این مسابقات شرکت می کنند.
حسینی گفت: امسال رهبر معظم انقلاب هدف بزرگی را اعلام کردند که ما حداقل باید ده میلیون حافظ قرآن در کشور داشته باشیم.
وی ادامه داد: بیش از ۳۰ هزار دانش آموز گلستانی از مهرماه شروع به حفظ قرآن کردند و سوره های ناس تا زلزال را تا دی ماه حفظ و ثبت کرده اند.
حسینی تصریح کرد: هدف از حفظ جزء ۳۰ مأنوس کردن نسل آینده به قرآن و از فهم به عمل رسیدن قرآن است.
رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه آرامش فردی، اجتماعی و خانوادگی یکی از اثرات قرآن در جامعه است، افزود: متاسفانه این آرامش دچار تزلزل شده و با فهم قرآن این آرامش در جامعه جاری میشود.
نظر شما