پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۵۲

در نور،

خانواده شهید مدافع حرم بخشی از دارایی خود را وقف کرد

خانواده شهید مدافع حرم بخشی از دارایی خود را وقف کرد

نور - خانواده شهید مدافع حرم «علی جمشیدی» یک ساختمان مسکونی را به مساحت ۲۳۰ متر مربع به نیت فرزند شهیدشان برای امور فرهنگی و قرآنی در شهرستان نور وقف کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از سند موقوفه مرکز فرهنگی، مذهبی و ورزشی با نام شهید مدافع حرم علی جمشیدی ظهر شنبه با حضور مسئولان شهرستانی در دفتر امام جمعه شهرستان نور برگزار شد.

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران در این باره با بیان اینکه خانواده شهید مدافع حرم علی جمشیدی به نیت فرزند شهیدشان یک واحد ساختمان مسکونی را وقف کردند، گفت: این موقوفه به عنوان «شهید علی جمشیدی» در شهرستان نور نامگذاری شده است که یکی از موقوفات شاخص استان به‌شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه این منزل مسکونی به صورت عرصه و اعیان به مساحت ۲۳۰ متر مربع وقف شده است، افزود: موقوفات دارای ارزش معنوی بیشماری هستند اما ارزش ریالی این موقوفه ۷ میلیارد ریال است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه موقوفه شهید مدافع حرم علی جمشیدی در شهرستان نور قرار دارد، تصریح کرد: خانواده شهید مدافع حرم علی جمشیدی این ساختمان مسکونی را برای امور فرهنگی و قرآنی وقف کردند.

حیدری با قدردانی از خانواده شهید مدافع حرم علی جمشیدی، بیان کرد: پدر و مادر شهید جمشیدی فرزند خود را در راه دفاع از حریم اهل بیت و امنیت جمهوری اسلامی وقف و حالا نیز بخشی از اموال خود را به نیت فرزند شهیدشان برای فعالیت‌های قرآنی وقف کردند که در دنیا کم‌نظیر است.

کد خبر 4504442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha