پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۵۸

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین:

احتمال وقوع کولاک در استان قزوین

احتمال وقوع کولاک در استان قزوین

قزوین- مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: با توجه به تغییر شرایط آب و هوایی احتمال وقوع کولاک در محورهای مواصلاتی استان قزوین افزایش یافته است.

قدرت الله مهدی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر هجوم یک جبهه سرد و بارش برف و باران در مناطق کوهستانی و برفگیر استان تمامی دستگاههای خدمات رسانی در استان در آماده باش کامل هستند تا کارهای امدادرسانی بخوبی انجام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان بیان کرد: با توجه به پیش بینی انجام شده احتمال وقوع سیل و کولاک در استان افزایش یافته و از رانندگان و ساکنان اطراف رودخانه ها و مسیرهای عبور سیلاب درخواست می شود در این روزها با احتیاط عمل کنند.

مهدیخانی یادآورشد: تمامی دستگاهها از آمادگی لازم برای مواجهه با جاری شدن سیل، رعد و برق، کولاک و هر گونه حادثه احتمالی برخوردار هستند.

وی بیان کرد: با توجه به پیش بینی های هواشناسی امروز و فردا در سطح استان شاهد بارش باران و برف خواهیم بود و احتمال وقوع بهمن در جاده های ارتباطی استان نیز وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین اظهارداشت: احتمال وقوع کولاک برای جاده های کوهستانی و جاده های روستایی استان همراه با مه پیش بینی شده و در روز سه شنبه نیز شاهد کاهش محسوس دما خواهیم بود.

مهدیخانی اضافه کرد: با توجه به لغزندگی جاده ها و کاهش دید افقی به سبب بارش برف و باران از رانندگانی که از جاده های استان عبورمی کنند انتظار داریم خودروهای خود را به تجهیزات ایمنی، گرمایشی و زنجیرچرخ مجهز کرده و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی با احتیاط تردد کنند.

سرهنگ بیگلری رئیس پلیس راه استان قزوین هم با اشاره به وضعیت جاده ها در شرایط بارانی و برفی اظهارداشت: برای کاهش سوانح جاده ای از رانندگان انتظار داریم نسبت به رعایت فاصله طولی از خودروی جلویی و توجه به مقررات راهنمایی و رانندگی دقت کرده و با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

وی اضافه کرد: خودداری از سبقت و سرعت غیرمجاز، کاهش سرعت در زمان بارش ها و خودداری از سفرهای غیر ضروری با خودروی شخصی در صورت لزوم با شبکه حمل و نقل عمومی مسافرت کنند.

کد خبر 4505353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha