پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۵

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان:

ساختمان‌های نیمه‌تمام مناطق ۱۵گانه اصفهان تعیین تکلیف شود

ساختمان‌های نیمه‌تمام مناطق ۱۵گانه اصفهان تعیین تکلیف شود

اصفهان- عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: لازم است ساختمان‌های نیمه تمام مناطق ۱۵ گانه اصفهان تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ علیرضا نصراصفهانی ظهر یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: لازم است که مدیریت شهری در مناطق ۱۵ گانه ساختمان‌های نیمه تمام خصوصی و دولتی را شناسایی و ضمن دعوت از مالکان نسبت به تعیین تکلیف وضعیت موجود اقدام کند.

وی افزود: در راستای بهره برداری بیشتر شهروندان از بسته‌های تشویقی، شهرداری لازم است که زمینه استفاده مردم را بیش از گذشته تسهیل کند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان بیان داشت: توسعه مشارکت و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود یکی از نیازهای اصلی شهر اصفهان است.

وی ادامه داد: در صورت وجود دیده بانان خوب مثل شهروندان و مسئولان امکان ادامه حیات خوب شهر و بهبود فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی وجود دارد که شبکه‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم نهاد و اصحاب رسانه در این زمینه ابزارهای خوبی هستند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین به وضعیت معلمان اشاره کرد و گفت: معلمان نباید مورد حقارت، اهانت و تعرض قرار گیرند و هر گونه برخورد تند و عجولانه با این صنف عواقب بدی را همراه خواهد داشت و هر گونه بی‌توجهی به مطالبات این قشر خسارات جبران ناپذیری دنبال خواهد داشت.

وی گفت: معلمان به عنوان پیش قراولان همه صحنه‌های انقلاب اسلامی است و نیروهای خدومی طی ۴۰ سال عمر انقلاب تربیت کردند.

نصراصفهانی ابراز داشت: باید همگان نسبت به ماموریت خطیر معلمان توجه داشته باشند ضمن اینکه این قشر از جامعه در دوران فعالیت خود از گذشته تا کنون همواره درخواست‌ها و مطالبات صنفی خود را با تدبیر و درایت و از مسیر قانونی به مسئولان بالادستی رساندند.

کد خبر 4505576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha