دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون کارشناسی ارشد سال 1386 در 129 کد رشته محل صبح و بعد از ظهر چهارشنبه 9، پنج شنبه 10، جمعه 11 و شنبه 12 اسفند ماه به طور همزمان در 38 شهرستان برگزار می شود.
وی در ادامه افزود: 126 کد رشته این آزمون در یک جلسه و 3 کد رشته 1208 مجموعه ریاضی، 1251 مجموعه مهندسی برق، 1277 مجموعه مهندسی کامپیوتر در دو جلسه برگزار می شود.
معاون سازمان سنجش گفت: آزمون کد رشته های صبح رأس ساعت 30/8 صبح و آزمون کد رشته های امتحانی بعد از ظهر رأس ساعت 15 بعد از ظهر برگزاری و درب های ورود به جلسه آزمون صبح و بعد از ظهر یک ساعت قبل بسته می شود لذا داوطلبان باید یک ساعت قبل در محل حوزه امتحانی مربوط حضور داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه هر داوطلب باید برای حضور در جلسه آزمون منحصرا کارت ورود به جلسه آزمون مربوط را به همراه کارت شناسایی معتبر عکس دار به همراه داشته باشند، افزود: آوردن ساک دستی، کیف، تلفن همراه، پیجر، جزوه، کتاب و ماشین حساب به جلسه آزمون ممنوع است و در صورت داشتن این وسایل از ورود داوطلب به جلسه ممانعت به عمل می آید.
توکلی ادامه داد: به همراه داشتن ماشین حساب نیز در جلسه ضرورتی ندارد و در صورت داشتن هر یک از وسایل غیر مجاز به هر نحوی از انحاء به عنوان تخلف یا تقلب محسوب می شود.
وی اظهار داشت: آزمون 3 کد رشته ( 1154، 1155 و 1360) منحصرا در تهران و آزمون کد رشته 1152 منحصرا در شهرستان های قم و مشهد برگزار می شود و 125 کد رشته دیگر علاوه بر تهران در 37 شهرستان دیگر کشور نیز برگزار می شود.
معاون سازمان سنجش با اشاره به ارائه کارت ورود به جلسه آزمون در سایت سازمان سنجش گفت: کارت ورود به جلسه آزمون و محل برگزتری از صبح شنبه 5 اسفندماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار داده می شود اما داوطلبان برای ورود به جلسه باید کارت خود را از محل توزیع کارت دریافت کنند.
نظر شما